Niclas Grönholm avautui: ”Kyllä tällainen syö miestä”

Niclas Grönholm
Niclas Grönholm. Kuva: FIAWorldRallycross.com

Niclas Grönholm joutui tyytymään kuudenteen sijaan rallicrossin MM-sarjan osakilpailussa Loheacin radalla Ranskassa sunnuntaina.

GRX Taneco -tallin kuljettaja starttasi finaaliin eturivistä Andreas Bakkerudin rinnalta, mutta ensimmäisessä mutkassa norjalainen painoi Grönholmin kylkeen, ja kaksikko lipesi hiekalle. Finaalin kärkisijat karkasivat samalla hetkellä Grönholmin ulottuvilta.

– Kyllä tällainen syö miestä. Vauhtia oli voittoon saakka, joten tulos ei vastaa lainkaan sitä mitä odotettiin, Grönholm totesi pettyneenä.

Viikonlopun karsintaerissä Grönholmin vauhti petraantui kaiken aikaa sunnuntai-iltapäivän finaalia kohden. Oman semifinaalinsa suomalainen vei nimiinsä varmoin ottein, joten kuudes sija finaalissa oli pettymys.

GRX:n kaksi muuta kuljettajaa, Timur Timerzjanov ja Toomas Heikkinen ylsivät semifinaaleihin, mutta jäivät finaalin ulkopuolelle.

Marcus Grönholmin johtama GRX-talli on nyt 33 pistettä jäljessä Team Hansenia tiimien MM-sarjassa. Kuljettajien pisteissä Niclas Grönholm on neljäntenä 25 pistettä johtavaa Andreas Bakkerudia perässä.

Jäljellä on vielä kaksi osakilpailua. Seuraavana ajetaan Latvian Riiassa 14.-15. syyskuuta.