Quantcast

Neuville kommentoi vain lyhyesti testionnettomuuttaan

Thierry Neuville
Thierry Neuville (vas.). Kuva: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Thierry Neuville koki säikäyttävän tilanteen Korsikan MM-rallin testissään keskiviikkona.

Neuville ajoi mutkan leveäksi, ja Hyundai sujahti sillan vierestä alas pieneen jokeen. Neuville ja kartanlukija Nicolas Gilsoul eivät onnekseen loukkaantuneet tilanteessa.

Neuville kommentoi vain lyhyesti tapahtunutta Hyundain kisaennakossa.

– Meille sattui onnettomuus testin loppupuolella, mutta se ei muuta lähestymistapaamme tähän ralliin, Neuville sanoo.

MM-sarjassa toisena oleva Neuville voitti Korsikan asvalttirallin vuosi sitten. Belgialaisen tavoitteena on uusia ykköstilansa viikon kuluttua ajettavassa kisassa.

– Taistelusta tulee jälleen äärimmäisen tiukka, sillä mukana on useita nopeita kuljettajia. Pitkät, Korsikalle tyypilliset erikoiskokeet vaativat kovaa keskittymistä koko ajan. Ralli on erittäin vaativa autokunnille ja talleille, mutta lähdemme päättäväisesti vahvistamaan asemiamme molemmissa MM-sarjoissa, Neuville kertoo.

Neuville on vain neljän pisteen päässä MM-sarjaa johtavasta Sebastien Ogierista. Tallien MM-pisteissä Hyundai on puolestaan ykkösenä 12 pistettä edellä M-Sport Fordia.

– Meillä on hyviä muistoja Korsikalta, missä saavutimme viime vuonna voiton ja kaksi palkintokorokepaikkaa. Sellaisen tuloksen haluaisimme saavuttaa myös tänä vuonna, tallipäällikkö Michel Nandan linjaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat