Quantcast

Näin komeasti liikahti Fordin uusi hybridikilpuri Sebastien Loebin käsissä

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: Leo Francis/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallilegenda Sebastien Loeb testasi torstaina toista kertaa M-Sport Fordin ensi kauden Puma Rally1 -hybridikilpuria. 

Loeb kurvaili Ranskassa täyden testipäivän. Ranskalaisikoni keskustelee parhaillaan brittitiimin kanssa mahdollisesta yhteistyöstä ensi kaudella. Loeb voisi kaiken loksahtaessa paikoilleen ajaa muutamia valikoituja MM-ralleja ensi vuonna.

Ensi kertaa Loeb testasi M-Sportin hybridiralliautoa viime kuussa Espanjassa. Sen jälkeen huhut Loebin ja M-Sportin yhteistyöstä ovat velloneet isosti. Toistaiseksi M-Sport on vahvistanut irlantilaisen Craig Breenin ja brittikuski Gus Greensmithin sopimukset ensi kaudeksi.

Myös ranskalaisen Adrien Fourmaux´n sopimusta M-Sportilla pidetään jo varmana. Fourmaux testasi Puma Rally1:sta tiistaian yhdessä Greensmithin kanssa. Keskiviikkona oli Breenin vuoro ja eilen siis ratissa nähtiin Loeb.

M-Sportin tallipomo Richard Millener kertoi Monzan MM-rallin jälkeen Rallit.fille, että tiimi suunnittelee neljän hybridikilpurin tuomista viivalle jo kauden 2022 avausrallissa Monte Carlossa tammikuussa.

– Meillä on suunnitelmana, että meillä on tarvittaessa neljä autoa valmiina. Kuljettajakokoonpanosta käydään kuitenkin vielä keskusteluja, Millener painotti.

Neljän auton skenaariossa myös Loebille löytyisi kalusto Monte Carloon, vaikka Fourmaux nappaisikin kolmannen täyden kauden pestin brittitallissa.

Katso kooste Loebin testipäivästä alapuolelta. Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä

Katso alapuolelta vielä toinen video vanhan mestarin testeistä. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä

Lue myös nämä

  • Uusimmat