Quantcast

Näin Esapekka Lappi käskytti WRC-autoa pitkästä aikaa! (video)

Esapekka Lappi
Esapekka Lappi viihtyy paremmin oikean kilpa-auton kyydissä. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sport Fordin Esapekka Lappi pääsi vihdoin torstaina tositoimiin, kun pieksämäkeläinen ajoi onnistuneet testit JanPro Racingin Fiesta WRC:llä Virossa. 

Lapin ensimmäinen yritys Jämsän seudulla pari viikkoa sitten ei päättynyt hyvin, kun turbovika pilasi sekä testit että pienoisrallin. Nyt homma toimi ja Lappi pääsi ajamisen makuun liki puolen vuoden paussin jälkeen.

– Ajoimme viime vuoden Viron rallin testierikoiskoetta. Isolla tiellä, missä ajettiin kaasu pohjassa erilaisia ylityksiä, ei ollut mitään epäröintiä. Ne menivät ihan kuin ei olisi pois ollutkaan. Pienellä tiellä oli vähän mietittävää. Olihan se mukava päästä ajamaan, Lappi summaili Rallit.fille testejään.

Katso alta pieni video Lapin torstain testirupeamasta. Videon on tehnyt Youtubeen Kerten M. 

<iframe width=”700″ height=”394″ src=”https://www.youtube.com/embed/TOf53ywpRRA” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Sunnuntaina Lappi pääsee ajamaan tosissaan kelloa vastaan, kun mies osallistuu kartanlukijansa Janne Fermin kanssa Lõuna-Eesti Ralliin. Lapin lisäksi WRC-autolla mukana ovat Toyotan Kalle Rovanperä, Sebastien Ogier ja Elfyn Evans sekä Hyundain Thierry Neuville ja Ott Tänak.

Lue myös nämä

  • Uusimmat