Quantcast

Mikko Heikkilällä jäi käteen vain kokemusta Kroatian MM-rallista – ”Sijoitus oli pettymys kaikille”

Mikko Heikkilä sijoittui WRC2-luokassa kymmenenneksi sunnuntaina päättyneessä Kroatian MM-rallissa.
Mikko Heikkilä
Mikko Heikkilä. Kuva: Hannu Rainamo
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Pääkaupunki Zagrebin ympäristössä ajettu kilpailu oli Heikkilälle toinen MM-tason asvalttiralli. Haastavasta kilpailusta jäi käteen suuri määrä kallisarvoista kokemusta.

Kolmipäiväisen kilpailun aikana olosuhteet vaihtelivat merkittävästi ja rengasvalinnat olivat avainasemassa. Heikkilä ajoi kartturinsa Samu Vaalerin kanssa ehjän osakilpailun, mutta viikonloppu ei ollut nurmijärveläiskuljettajan odotusten mukainen.

– Ei onnistuttu, muttei täysin epäonnistuttukaan. Vaikea viikonloppu ylipäätään. Meillä oli väärät renkaat kahdelle viimeiselle erikoiskokeelle, ja otettiin siksi varovaisesti. Sääli, ettei ollut kuivaa keliä oikeastaan missään vaiheessa. Paria pätkää lukuun ottamatta tiet olivat mutaränniä, jossa meillä on vielä opeteltavaa, Heikkilä summasi.

Heikkilä jakoi kuitenkin moneen suuntaan kiitosta arvokkaan rallikokemuksen jälkeen.

– Tiimille isot kiitokset, he järjestelivät jo ennen kilpailua monia asioita kuntoon ja kaikki toimi rallin aikana loistavasti. Suuret kiitokset myös yhteistyökumppaneillemme mahdollisuudesta ajaa täällä, vaikka sijoitus olikin pettymys kaikille allekirjoittanut mukaan lukien. Olosuhteet olivat todella erikoiset ja viikonloppu oli haastava, Heikkilä tunnusti.

Lue myös nämä

  • Uusimmat