Quantcast

Marko Mänty taipui sekuntikamppailussa: ”Oli luovuttajan ote”

Marko Mänty
Marko Mänty. Kuva: Toni Ollikainen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Marko Mänty avasi lauantaina rallin SM-sarjan kesäkauden kolmannella tilalla Kouvolassa.

SM1-luokassa toisena oleva Mänty kävi tiukan sekuntikamppailun Emil Lindholmia vastaan Kouvolan uusilla erikoiskokeilla. Lindholm puristi viimeisellä pikataipaleella Männyn edelle toiseksi.

– Viimeisellä pätkällä oli jotenkin sellainen luovuttajan ote, enkä saanut irti parastani. Reilun sekunnin turvin ollut kakkostila vaihtui vajaan sekunnin tappioksi, Mänty laski.

– Paljon on puhuttu siitä, että Pohjanmaalla rallitiet sisältävät pitkiä suoria, jotka päättyvät aukean päässä tiukkaan kurviin. Nyt sekin tuli todettua, että sanottuja teitä löytyy kyllä myös muualta, esimerkiksi nyt Kouvolan rallissa ajetulta reitiltä. Ei Kouvolan rallipätkissä mitään moitittavaa ollut. Se kuitenkin poikkesi täysin viime vuodelta tutuista, paljon ylityksiä sisältävistä erikoiskokeista, Mänty luonnehti pikataipaleita.

Rallin voittoon ajoi Männyn kanssa TGS Worldwide -tiimille pisteitä keräävä Eerik Pietarinen. SM-pisteissä Mänty on toisena 46 pistettä Pietarista perässä. Tiimien SM-taistossa TGS Worldwide jatkaa ylivoimaisessa johdossa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat