Quantcast

Marcus Grönholmin tiimiin uusi kuljettaja – ”Pääsen ajamaan yhdellä MM-sarjan parhaista autoista”

Krisztian Szabo
Krisztian Szabo. Kuva: FIAWorldRallycross.com
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Unkarilainen Krisztian Szabo ajaa tänä vuonna valikoiduissa rallicrossin MM-sarjan osakilpailuissa GRX-tallin kalustolla. Marcus Grönholmin johtama tiimi tiedotti asiasta tiistaina.

Szabo on mukana kauden avauskilpailuissa Ruotsin Höljesissä 22.-23. elokuuta. Viime vuonna hän edusti MM-sarjassa EKS Sport -tallia ja sijoittui sarjan loppupisteissä kymmenenneksi.

Szabo, 28, saa tallitovereikseen GRX:n vakiokuskit Niclas Grönholmin ja Timur Timerzjanovin. Tallin kuljettajat kilpailevat Hyundai i20 Supercar -autoilla.

– Olen erittäin tyytyväinen, että pääsen ajamaan usean MM-osakilpailun tänä vuonna. Olen vieläkin tyytyväisempi, että pääsen ajamaan yhdellä sarjan parhaista ja kehittyneimmistä autoista, Szabo hehkuttaa.

– Tavoitteenani on päästä tasaiseen ja kilpailukykyiseen vauhtiin sekä todistaa olevani kuljettaja, joka voi haastaa tämän lajin kovimmat kuljettajat, unkarilainen lisää.

Szabo saavutti Super1600-luokan Euroopan mestaruuden vuosina 2016 ja 2017. Hän debytoi MM-sarjan Supercar-luokassa viime vuonna.

– Krisztian on todella lahjakas nuori kuljettaja, joka on tehnyt kovasti töitä ja saavuttanut paljon urallaan, GRX:n tiimimanageri Jussi Pinomäki sanoo.

– Yritämme auttaa häntä nostamaan suoritustasoa askelta ylemmäksi. Toivottavasti näemme hänet taistelemassa kärkikuljettajia vastaan.

Szabon loppukauden muista kilpailuista ilmoitetaan myöhemmin.

Lue myös nämä

  • Uusimmat