Marcus Grönholmin tiimi nimesi odotetut kuskit rallicrossin MM-sarjaan – ”Luvassa on helvetinmoinen kausi”

Niclas Grönholm
Niclas Grönholm. Kuva: GRX Taneco
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kaksinkertaisen rallimestari Marcus Grönholmin kipparoima GRX Taneco on odotetusti nimennyt rallicrossin MM-sarjaan täksi kaudeksi kuskeikseen Niclas Grönholmin sekä Timur Timerzjanovin.

Sama kaksikko ajoi myös viime kaudella yhdessä Hyundai i20 Supercareilla, joskin Grönholm oli sivussa muutaman kisan verran umpilisäkeleikkauksen vuoksi. Grönholm oli viime kaudella kuljettajien MM-pisteissä neljäs ja Timerzjanov viides. Tiimien taulukossa Grönholmin talli oli peräti toinen.

– Olemme olleet nyt sarjassa kaksi vuotta ja voin sanoa, että olen tyytyväinen kehitykseemme. Toivottavasti pystymme entistä parempaan tällä kerralla. Halusin pitää Niclaksen ja Timurin tiimissämme, sillä he ovat molemmat nopeita kuskeja ja tuntevat automme hyvin, tallipomo Marcus Grönholm kertoo sarjan verkkosivuilla.

– Meidän on keskityttävä siihen, että pidämme tavoitteen mielessä, pysyttelemme poissa ongelmista ja toivotaan myös, että molemmat kuskimme ovat terveitä koko kauden. Jos nämä asiat toteutuvat, niin nautimme varmasti menestyksestä.

Rallicrossin MM-kausi starttaa Kataloniasta Barcelonasta huhtikuun puolivälissä. Ohjelmassa on yhteensä kymmenen kisaviikonloppua. Viime sesongilla Grönholm oli GRX Tanecon ykköstykki saavuttaen kaksi osakilpailuvoittoa.

– Meillä oli viime kaudella vahva paketti. Olenkin siis luottavainen tämän kauden suhteen. Toivottavasti pystymme jatkamaan siitä, mihin jäimme Etelä-Afrikassa viime kauden päätöskisassa. Olemme tehneet oikeiden asioiden parissa töitä talvitauon aikana. Jos jatkamme samaa kovaa työntekoa, niin varmasti se palkitsee. Luvassa on helvetinmoinen kausi meidän tiimille, 23-vuotias Grönholm vakuuttaa.

Etelä-Afrikan päätöskilpailussa viime vuonna Grönholm voitti ja Timerzjanov oli kolmas.

Lue myös nämä

  • Uusimmat