Quantcast

Marcus Grönholmilla suunnitelmia suomalaisten rallitoivojen varalle – ”Neuvottelut ovat käynnissä”

Marcus Grönholm
Marcus Grönholm. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Marcus Grönholmin manageroimat kuljettajat saavuttivat kolmostilat rallin MM-sarjan WRC2- ja WRC3-luokissa kaudella 2022.

Jari Huttunen valtasi WRC2-luokan kolmossijan viime viikonlopuna Monzan MM-rallissa, kun hän ajoi luokkavoittoon Ford Fiesta Rally2 -autolla. Huttunen saavutti kaudella kaikkiaan kolme WRC2-voittoa Hyundain ja Fordin ratissa.

Toksportin Skoda Fabia Rally2 -autolla kilpaillut Emil Lindholm nousi puolestaan WRC3-luokassa pronssisijalle, kun Chris Ingramille langetettiin kuuden minuutin aikasakko Monzan MM-rallin päätteeksi. Lindholm otti kauden aikana kaksi WRC3-voittoa ja lisäksi hän juhli rallin SM-sarjan SM1-luokan mestaruutta.

GRX Management Teamin pomo, rallin kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm oli suojattiensa saavuttamiin MM-mitaleihin tyytyväinen.

– Vaikea kausi molemmilla kuljettajilla, mutta hyviä väläytyksiä molemmilta pitkin kautta. MM-mitali on aina MM-mitali. Sen saavuttaminen ei takaa vielä mitään, mutta se on aina tuuletuksen arvoinen suoritus, Grönholm kertoo tiedotteessa.

– Toivotaan, että tiimimme kuljettajista myös Niclas (Grönholm) nousee tulevana viikonloppuna rallicrossin viimeisissä MM-osakilpailuissa Saksassa MM-mitaleille.

Grönholm antoi rallikaudesta hyvät arvosanat Huttuselle ja Lindholmille. Rallilegendalla on jo suunnitelmia suomalaistoivojen tulevaisuuden varalle.

– Jari ajoi kauden aikana kolme voittoa. Monzan ykköstila on Fordille ensimmäinen WRC2-luokassa yli kahteen vuoteen. Myös Emilin loppukausi oli erinomainen: osakilpailuvoittoja rallin SM-sarjassa, SM1-luokan Suomen mestaruus sekä kaksi MM-osakilpailuvoittoa WRC3-luokassa.

– Neuvottelut molempien kuljettajien jatko-ohjelmista ensi kaudelle ovat käynnissä. Varmaa on se, että Emil puolustaa Suomen mestaruuttaan. Molemmat kuljettajat tähtäävät myös WRC2-luokan MM-sarjaan, Grönholm paljastaa.

Katso alta kooste Monzan MM-rallin WRC2-luokan kilpailusta.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,393479″ floating=”2″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat