Quantcast

Mads Östberg ajoi voittoon rallisarjan avauksessa

Mads Östberg avasi urakkansa Unkarin rallisarjassa voitokkaasti.
Mads Östberg
Mads Östberg. Kuva: Citroen Racing
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Östberg ajoi voittoon viikonloppuna ajetussa Salgo-rallissa. Norjalaiskuljettaja Östberg otti ykkössijan haltuunsa kolmannella erikoiskokeella, eikä päästänyt siitä enää irti. Östberg kuittasi voiton lopulta 16,4 sekunnin erolla Ferenc Vinczeen.

Östberg kilpaili nyt toisen kerran urallaan ruotsalaiskartanlukija Patrik Barthin kanssa. Östbergin ja Barthin ensimmäisestä yhteisestä kisasta oli vierähtänyt viisi vuotta.

– Saimme hyvän startin Unkarin mestaruussarjaan voitettuamme ensimmäisen osakilpailun. Patrik Barth hoiti hommansa täydellisesti – kuten myös Tagai Racing Technology -tiimi, Citroen-kuljettaja Östberg kiitteli.

WRC2-luokan mestaruuden vuonna 2020 voittanut Östberg ei ole vielä vahvistanut, aikooko hän kilpailla MM-sarjan kakkosluokassa tänä vuonna. Tässä vaiheessa varmaa on vain se, että Östberg ajaa Citroen C3 Rally2 -autolla Unkarin rallisarjassa.

Östbergillä pitää juuri nyt kiirettä rallin parissa, sillä tulevana viikonloppuna hän osallistuu Meksikossa järjestettävään Rally of Nations -kilpailuun. Leonin ympäristössä järjestettävässä kisassa eri maat kilpailevat toisiaan vastaan kahden autokunnan tiimeillään.

Harri Rovanperä ja Roope Korhonen edustavat Suomea maiden välisessä rallissa.

Lue myös nämä