Quantcast

Maailmanmestari Ott Tänak matkusti tyylillä MM-ralliin – Toyotan WRC-tallillakin erityisjärjestelyt

Ott Tänak
Ott Tänak. Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin maailmanmestari Ott Tänak ei ottanut ylimääräisiä riskejä matkustaessaan tällä viikolla ajettavaan Turkin MM-ralliin.

Viron MM-rallin puolitoista viikkoa sitten voittanut Tänak julkaisi sosiaalisen median kanavillaan videon lentomatkastaan yksityiskoneella Turkkiin. Samassa koneessa olivat muun muassa kartanlukija Martin Järveoja sekä Tänakin asioita hoitava Markko Märtin.

Yksityiskoneen etuna on se, että Hyundai-tähti voi välttää ylimääräiset kontaktit muihin ihmisiin. Kisaviikonloppuina kuskit ja tiimien jäsenet elävät omissa kuplissaan.

 

View this post on Instagram

 

➡️ @rallyturkey 18-20 Sept 🇹🇷 *** #WRC #RallyTurkey #goOtt #TanakFanArmy #HMSGofficial #Rallying #Turkey #OttTanak

A post shared by Ott Tänak (@otttanak) on

Jos video ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Koronapandemia on tuonut omat haasteensa Marmariksen seudulle matkustamiseen, koska reittilentoja on karsittu rutkasti matkustusrajoitusten vuoksi.

Toyotan WRC-tallikin on turvautunut erityisjärjestelyihin Turkin-reissua varten. Tiimin henkilökunnalle on järjestetty charter-lennot Turkkiin, jotta matkustaminen sujuu mutkattomasti. Samalla pystytään takaamaan se, että talliväki pysyy omassa kuplassaan.

Lue myös: Mielenkiintoinen suunnitelma: rallin MM-sarja huipentuu vasta joulukuussa Monzassa?

Turkin MM-rallissa on samanlaiset erityisjärjestelyt kuin Viron osakilpailussa koronan vuoksi. Kaikkien rallin parissa toimivien henkilöiden pitää käydä koronatestissä Turkissa ja saada negatiivinen testitulos ennen kilpailua. Median edustajat puolestaan haastattelevat kuljettajia kunnollisen turvavälin etäisyydeltä. Lisäksi erikoiskokeet ja huoltoalue on kokonaan suljettu yleisöltä.

Turkin MM-rallin nuotitus käynnistyi keskiviikkona. Kilpailu alkaa kunnolla perjantai-iltana, jolloin ohjelmassa on kaksi erikoiskoetta.

Katso alta Turkin MM-rallin ennakko.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,349577″ ap mute]

 

Lue myös: WRC-tallin pomo ei jaksa enää kuunnella suomalaistähtiensä ruikutusta

Lue myös: Suomalaiskuskien WRC-tiimi antaa tasoitusta MM-rallissa, mutta odotukset ovat nyt korkeammalla – ”Pitää käyttää päätä”

Lue myös: Pystyykö Toyotan WRC-talli vastaamaan vastustajansa iskuun? ”Toivottavasti on meidän vuoromme tehdä sama temppu”

Lue myös: Hyundai löi lukkoon kuskikolmikkonsa Sardinian MM-ralliin

Lue myös nämä

  • Uusimmat