Quantcast

M-Sport haluaa Fordilta lisää tulitukea kaapatakseen Ott Tänakin takaisin

Ott Tänak
Ott Tänak. Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

M-Sportin nokkamies Malcolm Wilson ei ole luopunut haaveistaan kaapata Ott Tänak takaisin Toyotalta. 

Wilson kuitenkin sanoo Autosportin verkkosivuilla, että Fordin tuleminen takaisin vahvemmin M-Sportin taustalle on avainasemassa. Tänak on pähkäillyt pitkään ensi kauden työnantajaansa ja juuri nyt näyttää vahvasti siltä, että jatkopahvi alllekirjoitetaan nykyisen työnantajan Toyotan kanssa.

Tänak tapasi Saksan rallissa Wilsonin yhdessä tukijansa Markko Märtinin kanssa. M-Sportilla on vahva halu saada virolainen takaisin, mutta Fordin vahvempi panos brittitallille lienee merkittävässä asemassa. Tänakin palkkatoive on myös todella kova, joten M-Sportilla riittää pähkäiltävää.

– Sen asian kanssa teemme nyt töitä. Tutkimme kaikki vaihtoehdot, mutta on selvä, että emme pysty rakentamaan uutta autoa vuodeksi 2022 ilman Fordin tukea. Täällä Saksassa on iso Fordin edustus mukana. Toivottavasti voimme pitää Fordin täällä korkeimmalla tasolla myös tulevaisuudessa, Wilson sanoo Autosportin sivuilla.

Katso alta kooste Saksan MM-rallista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,277705″ ap mute ]

 

M-Sportilla ei ole ollut tehdastallin statusta sitten vuoden 2012. Tänak ajoi tiimissä vuosina 2011-2017. Toyotan tallipomo Tommi Mäkinen haluaa tietenkin pitää timantin riveissään, mutta ymmärtää Tänakin halun tutkia tilanteensa tarkoin.

– Ei mitään tietoa, mitä muissa tiimeissä tapahtuu (joiden kanssa Tänak neuvottelee). Tiedän vain sen, mistä olemme neuvotelleet. Olen luottavainen, että pystymme jatkamaan hänen kanssaan. Jos katsoo asiaa kuljettajan kannalta, hän varmasti nauttii olostaan täällä ja siitä, millainen paketti meillä on. Jos hän menee muualle, hänen pitää opetella ja siinä on myös muita epävarmuustekijöitä. Täällä hän voi luottaa tulevaisuuteen, Mäkinen sanaili Saksan MM-rallin yhteydessä.

– Jos hän menee muualle, voimme löytää muita ratkaisuja.

Lue myös nämä

  • Uusimmat