Quantcast

M-Sport Fordin WRC-kuskilla uusi kartturi Japanissa – ”On varmasti outoa”

M-Sport Fordin irlantilaiskuski Craig Breen on uuden edessä tällä viikolla ajettavassa Japanin MM-rallissa.
Craig Breen
Craig Breen. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Breenin rinnalla vuodesta 2019 istunut Paul Nagle nimittäin lopetti aktiiviuransa edellisen MM-koitokseen Kataloniassa. Japanissa Breen kilpailee ensimmäistä kertaa uuden kartturinsa James Fultonin kanssa.

– Tämä on jonkin uuden ja hieman erilaisen matkan alku. En ole vielä ihan varma, olenko kokonaan tajunnut, että Paul on poissa. Kyllä se äkkiä kuitenkin tulee tajuntaan, kun nuotitus alkaa, Breen huokailee rallin MM-sarjan verkkosivuilla.

Nagle matkusti Breenin ja Fultonin tueksi Japaniin. Kun ensimmäinen erikoiskoe starttaa, on tuoreen ralliparivaljakon kuitenkin pärjättävä keskenään.

– On varmasti outoa olla ensimmäisen pätkän lähdössä, kun korviini tuleekin eri ääni. Minulla on kuitenkin täysi luotto Jamesiin. Hän on ehdottomasti valmis tähän hommaan, Breen summaa.

– Olemme valmistautuneet kisaan huolellisesti. Käymme vielä muutaman asian läpi ennen kisaa, mutta minulla ei ole mitään huolta, etteikö yhteistyömme lähtisi sujumaan.

Myös konkari Nagle luottaa, että Fulton on valmis korkeimmalle tasolle. Fulton on kerännyt kannuksia istumalla aiemmin muun muassa Josh McErleanin ja Callum Devinen kyydissä.

– James on valmis. Olen paikalla vain antaakseni hänelle muutamia ohjeita, jos hän niitä tarvitsee. James on kuitenkin tosi kyvykäs. Itselleni voi olla aika outoa, kun nuottivihko ei ole koko ajan käsissä, eikä kelloa tarvitse jatkuvasti vilkuilla, Nagle sanoo.

Katso alapuolelta, mitä Japanin MM-rallissa on luvassa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat