Quantcast

M-Sport Ford valitsi loukkaantuneelle Evansille paikkaajan Saksan MM-ralliin

Gus Greensmith
Gus Greensmith. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Brittikuljettaja Gus Greensmith paikkaa loukkaantunutta Elfyn Evansia myös kahden viikon kuluttua ajettavassa Saksan MM-rallissa.

Evans joutui jättämään viime viikon Suomen MM-rallin väliin selkävaivojen takia. Aiemmin keskiviikkona selvisi, ettei Evans pysty kilpailemaan Saksassakaan.

Greensmith tuurasi Evansia jo Suomessa Ford Fiesta WRC:n ratissa. Saksassa hän pääsee kisaamaan ensimmäistä kertaa asvaltilla WRC-kalustolla.

– Gus teki positiivisen debyytin Fiestalla soralla, ja haluamme antaa hänelle saman tilaisuuden asvaltilla. Olemme tehneet hänen kanssaan töitä useita vuosia, ja tiedän, että hän ja Elliott (kartanlukija Edmondson) ottavat kaiken hyödyn uudesta kokemuksesta, M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener kertoo.

Greensmith kilpaili ensimmäisen kerran Fiesta WRC:llä Portugalin MM-rallissa, missä hän ajoi kelvollisia erikoiskoeaikoja. Kisa päättyi kuitenkin keskeytykseen päätöspäivänä. Myös Suomen MM-rallissa Greensmith joutui jättämään kisan kesken viimeisenä päivänä.

Katso alta kooste sunnuntaiaamun tapahtumista Suomen MM-rallissa. Videolla näkyy Greensmithin kisan keskeyttänyt virhe. Juttu jatkuu videon jälkeen.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,274966″ ap mute]

 

– On hienoa nähdä, mitä pystyn tekemään Ford Fiesta WRC:llä Saksassa. Minulla on paljon kokemusta kisasta, ja Elfyn on näyttänyt, miten kilpailukykyinen auto on asvaltilla. Otin edellisen voittoni asvaltilla ja uskon, että pääsen lähemmäksi kärkikuljettajia, Greensmith sanoo.

Greensmith ja M-Sport Fordin suomalaiskuljettaja Teemu Suninen testaavat ensi viikolla Fiestaa Saksan osakilpailua varten.

Lue myös nämä

  • Uusimmat