Loebille tarjotaan sopimusta koko ensi kaudeksi? – tallipäälliköltä vahva vihjaus

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: CitroenRacing/@World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Sebastien Loeb teki niin vakuuttavan esityksen viime viikonloppuna ajetussa Meksikon MM-rallissa, että Citroen on valmis keskustelemaan ranskalaiskonkarin kanssa WRC-ohjelman laajentamisesta.

Loeb taisteli jopa Meksikon MM-rallin voitosta, mutta hän putosi lauantaina kisan kärjestä rengasrikon vuoksi. Loeb ajoi muuten virheettömän viikonlopun ja sijoittui lopulta viidenneksi.

Loebin WRC-ohjelmaan kuuluvat tällä haavaa vielä Korsikan ja Espanjan MM-osakilpailut. Tallipäällikkö Pierre Budar antoi ymmärtää, että Citroen olisi valmis tarjoamaan Loebille jopa koko ensi kauden kattavaa sopimusta.

– Menemme läpi tämän vuoden, ja Korsikan ja Espanjan jälkeen meillä on tilaisuus keskustella uudelleen. Katsotaan, mikä on silloin mahdollista, Budar kertoi Motorsport.comin mukaan.

– En tunne huoltoalueella yhtäkään tallipäällikköä, joka ei haluaisi tätä kuljettajaa talliinsa kokoaikaisesti. Tilanne on sama meillä, Budar lisäsi.

Loebin tallikaverina Meksikossa ajanut Kris Meeke on samoilla linjoilla Budarin kanssa. Pohjoisirlantilainen haluaisi yhdeksänkertaisen maailmanmestarin palaavan täysipäiväisesti Citroenille.

– Olen sanonut koko ajan, että haluan hänet talliimme, ja tämä kilpailu antoi sille lisää vahvistusta. Jos voisin ajaa täyden kauden hänen kanssaan, oppisin todella paljon, Meeke sanoi.

– Voisitteko kuvitella, kuinka vahva talli meillä olisi, jos hän olisi koko vuoden mukana ja Craig Breen olisi kolmannessa autossa? Meillä on ollut vaikeuksia valmistajien MM-taistossa, joten miksemme voisi panostaa kunnolla ensi vuonna, Meeke kysyy.

Loeb keskittyy vielä tällä kaudella rallicrossin MM-sarjaan Peugeot’n väreissä.

Lue myös nämä