Loebilla ei riitä motivaatio- ”En halua lisää ralleja kalenteriini”

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: Mauricio Ramos/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallilegenda Sebastien Loeb on tyrmännyt huhut, joiden mukaan hän voisi ajaa tällä kaudella enemmän MM-ralleja. Yhdeksänkertainen mestari nähtiin alkukaudesta Meksikossa ja Korsikalla. Tämän lisäksi Loeb ajaa varmuudella vielä Kataloniassa lokakuussa.

Citroenin pohjoisirlantilainen Kris Meeke sai potkut tallista Portugalin rajun ulosajon jälkeen. Loeb ei kuitenkaan lähde Meeken korvaajaksi, sillä ranskalaisella on täysi työ rallicrossin MM-sarjassa, jossa hän ajaa Peugeotin tehdaskuskina.

– Minä olen nyt rallicrossin MM-sarjassa. En halua ajaa sekä tätä että rallia. Minulla ei ole motivaatiota siihen. Mikään ei muutu, vaikka Meeke ei enää aja Citroenilla. En halua lisää ralleja kalenteriini, sillä haluan myös ottaa rauhallisesti, Loeb sanoo Autosportin verkkosivuilla.

– Ajan jo nyt rallicrossia kahden viikon välein ja siihen vielä testit ja promootio kaupan päälle. Espanjan rallin ajan suunnitelman mukaan, mutta siinä se.

Sen sijaan Loeb voisi olla valmis testaamaan Citroenin rallitykkiä.

– Ehkä voisin auttaa testaamisen kanssa tai jotain. Se voisi olla mahdollista, mutta siitä ei ole puhuttu mitään.

Myöskään kaudella 2019 Loebia tuskin nähdään MM-sarjassa, vaikka huhuissa miehelle on jo tarjottu täyttä kisakalenteria. Rallicross pysyy päätyönä.

– Me olemme keskustelleet siitä (uudesta sopimuksesta Peugeotin kanssa) ja se on ykkösprioriteetti, Loeb paaluttaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat