Loeb syrjäyttää Ruotsissa yllättäneen Craig Breenin – ”Tottakai se ottaa päähän!”

Craig Breen. Kuva: @World
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Citroenin Craig Breen yllätti Ruotsin MM-rallissa toisella tilallaan. Irlantilaiskuski käytti hyväkseen olosuhde-etunsa ja tykitti läpi rallin vakuuttavia aikoja. Se palkittiin uran toisella palkintopallisijalla.

Breen on kuitenkin ulkona seuraavasta rallista Meksikosta, sillä miehen paikan ottaa paluun MM-sarjaan tekevä yhdeksänkertainen mestari Sebastien Loeb. Breen on luonnollisesti harmissaan päätöksestä, joka tosin tehtiin jo ennen kauden alkua.

– Halusin tehdä läpimurron viime vuonna, mutta monesta eri syystä se ei ihan onnistunut ja podiumit jäivät saavuttamatta. Meillä oli varmuutta, mutta vauhtia puuttui. Tämän suorituksen jälkeen olisi kiva jatkaaa seuraavaan kisaan, mutta nyt meillä on vähän taukoa, Breen sanailee Autosport-lehden verkkosivuilla.

– Ei tätä oikein muuten voi sanoa kuin että tottakai minua ottaa päähän, että en aja Meksikossa seuraavassa osakilpailussa. Se ei kuitenkaan ole minun päätökseni. Toivottavasti Sebillä on siellä hauskaa, Breen puhisee.

Citroenin tuore tallipomo Pierre Budar vahvistaa, että Breenin hyvästä tuloksesta huolimatta alkuperäinen suunnitelma pitää.

– Suunnitelma on ja pysyy. Loeb ajaa Meksikossa. Tottakai yritän löytää Craigille lisää testiaikaa, jotta hän saa ajaa mahdollisimman paljon. Hän oli uskomattoman hyvä Ruotsissa, ja kuten hän itsekin, myös me haluamme rakentaa sen menetyksen pohjalle, Budar toteaa.

Lue myös nämä