Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC

Latvala kaipaa onnistumista – ”Automme on todella vahva Portugalissa”

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö

Toyotan Jari-Matti Latvalan kauden aloitus rallin MM-sarjassa on ollut erittäin vaisu. Edellisessä osakilpailussa Argentiinassa matka tyssäsi jo kolmannella erikoiskokeella jousituksen rikkoonnuttua kovassa tärskyssä. 

Tynkäkisastaan huolimatta tuurilainen löytää Argentiinan matkasta myös positiivista tulevaa Portugalin rallia silmällä pitäen.

– Vaikka kisani Argentiinassa päättyi todella aikain, niin sieltäkin oli positiivisia tuliaisia. Auto tuntui erittäin hyvältä ja vauhti oli kohdallaan ennen keskeytystä. Se antaa minulle itseluottamusta Portugalia ajatellen.

– Uskon, että automme on todella vahva Portugalissa. Se on kuitenkin aika samanlainen ralli kuin Argentiina. En näe mitään estettä, miksi emme voisi olla vahvoja myös Portugalissa. Meillä oli parin päivän testit ja ne sujuivat todella hyvin.

 

Latvalan alkukauden paras sijoitus on kolmas tila kauden avanneesta Monte Carlon rallista. Ruotsissa mies oli seitsemäs, Meksikossa kahdeksas ja Korsikalla sekä Argentiinassa tuloksena oli keskeytys.

Latvala ja varsinkin Toyotan tiimi tarvitsee nyt suomalaiselta onnistumisia taistelussa valmistajien MM-tittelistä.

 

Lisää aiheeseen liittyviä tuoreita uutisia:
Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö