Quantcast

Lähde: Sebastien Loebin paluusta rallin MM-sarjaan vahva signaali

Sebastien Loeb
Sebastien Loeb. Kuva: Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Brittiläinen M-Sport Ford osallistuu kauden 2022 avausralliin Monte Carlossa neljän uuden Puma Rally1 -hybridikilpurin voimin, uutisoi rallisivusto Dirtfish.

Sivuston lähteen mukaan tieto on vahva merkki siitä, että ranskalaislegenda Sebastien Loeb ajaisi Monte Carlon Fordin ratissa.  Yhdeksänkertainen maailmanmestari kävi hiljattain testaamassa brittitiimin hybridiautoa Espanjassa.

Toistaiseksi M-Sport on vahvistanut vain irlantilaisen Craig Breenin sopimuksen ensi kaudeksi. Ranskan autourheiluliiton ja Red Bullin tukeman Adrien Fourmaux´n sopimusta pidetään myös varmana. Viimeistä ajopaikkaa M-Sportilla kärkkyy Gus Greensmith.

Myös tuore Euroopan mestari ja WRC2-luokan mestaruuden niin ikään voittanut Andreas Mikkelsen on ilmaissut halunsa ajaa M-Sportilla. Suomalainen Jari Huttunen lopetti hiljattain yhteistyön Hyundain kanssa ja on Rallit.fin tietojen mukaan käynyt testaamassa Britanniassa M-Sportin Fiesta Rally2 -autoa.

– Kuten olen sanonut monta kertaa, minulla ei ole Craigin lisäksi mitään muuta sanottavaa kauden 2022 kuljettajakokoonpanosta tällä hetkellä, M-Sportin tallipomo Richard Millener sanoo Dirtfishille.

Rallisivuston mukaan M-Sport ajaisi neljällä autolla myös helmikuun Ruotsin MM-rallissa. Loeb tuskin Ruotsissa ajaa, mutta Uumajan alueelle siirretyssä kisassa neljännen Puma Rally1:n voisi vuokrata asiakas. Tallin toimitusjohtaja Malcolm Wilson on aiemmin kertonut, että hän haluaa asiakasauton vuokrattavaksi Ruotsin ralliin mennessä.

Kauden 2022 ensimmäinen MM-ralli ajetaan Monte Carlossa 20.-24. tammikuuta.

Katso alapuolelta vuoden 2021 Monte Carlon MM-rallin parhaat palat. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,364753″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat