Lähde: Rallin MM-kauden avaustilaisuus peruttu

Rallin MM-kauden avaustilaisuus jää tällä kertaa järjestämättä. Kuva: Leo Francis/Red Bull Content Pool

Rallin MM-sarjan promoottori on päättänyt perua rallin MM-kauden avaustilaisuuden, joka oli tarkoitus järjestää Autosport International -messujen yhteydessä Birminghamissa 11. tammikuuta. Asiasta uutisoi RallySport Magazine nettisivuillaan.

WRC-kauden avaustilaisuus oli tarkoitus pitää kolmatta kertaa ASI:n yhteydessä. Tapahtumassa on esitelty tulevan kauden WRC-autot ja tallien kuljettajat medialle ja yleisölle.

Avaustilaisuus jätetään tällä kertaa järjestämättä, sillä MM-sarjan tiimeistä vain Hyundai ja M-Sport Ford olisivat olleet paikalla.

Citroen ilmoitti marraskuussa, että se vetäytyy rallin MM-sarjasta. Toyota puolestaan on päättänyt jättää vierailun Autosport Internationalissa väliin.

– Olemme silloin Japanissa. Meillä on siellä oma esittely Tokion autoshow’n yhteydessä, tallipäällikkö Tommi Mäkinen kertoi aiemmin Rallit.fille.

Tokion lähettyvillä järjestettävä Tokyo Auto Salon -tapahtuma on yksi maailman suurimmista moottorimessuista. Tänä vuonna tapahtuma on samana viikonloppuna ASI:n kanssa.

Kalle Rovanperä ajoi tällä viikolla ensimmäiset testit Toyotan WRC-autolla. Katso alta video Rovanperän testistä.

Kuvaus: Jeremie Billiot/Planetemarcus.com

Lue myös: Tommi Mäkisen Toyota-talli jättää rallin MM-kauden avaustilaisuuden väliin

Jaa uutinen
Avatar

Toni Heinonen

toni.heinonen(a)rallit.fi Päätoimittaja