Lähde: Ford-kuljettaja vieraili Tommi Mäkisen luona Puuppolassa

Elfyn Evans. Kuva: M-Sport Ford

M-Sport Fordin kuljettaja Elfyn Evans vieraili viime viikolla Toyotan WRC-tallin päämajalla Puuppolassa, uutisoi Autosport-lehti nettisivuillaan.

Kuten uutisoimme maanantaina, Evans oli huhujen mukaan nähty Keski-Suomessa viikonloppuna. Autosportin mukaan Evans todellakin vietti yhden päivän Tommi Mäkisen tiimin tiluksilla Jyväskylän liepeillä ja kävi keskusteluja tallijohdon kanssa.

Lue myös: Tommi Mäkisen kiikarissa todellinen yllätyskortti Toyotalle?

Seuraa Rallit.fitä Facebookissa ja tiedät, mistä rallimaailmassa puhutaan!

Toyotan ensi kauden kuljettajakokoonpano on vielä täysin auki. Maailmanmestari Ott Tänak siirtyy ensi kaudeksi Hyundaille, ja nyt talli yrittää kuumeisesti etsiä kuskia virolaistähden tilalle. Sebastien Ogierin ja Thierry Neuvillen nimet ovat pyörineet huhuissa, mutta molemmilla on sopimukset ensi kaudesta nykyisten työnantajiensa Citroenin ja Hyundain kanssa.

Nyt vaikuttaa entistä enemmän siltä, että Mäkinen on Evansin perässä. Koko uransa Fordilla kilpaillut Evans on voittanut MM-urallaan yhden osakilpailun ja tämän kauden MM-pistetaulukossa hän on viidentenä.

Lue myös: Tommi Mäkisellä haastava palapeli koottavana – kunnon vaihtoehdot vähissä

M-Sport haluaisi pitää kiinni Evansista, jonka sopimus on katkolla kuluvan kauden lopussa.

– Olemme valmiita taistelemaan (Evansista) parhaamme mukaan. Se on tiedossa, että meillä ei välttämättä ole samanlaisia resursseja kuin muilla tiimeillä, mutta teemme kaiken mahdollisen, M-Sportin tallipäällikkö Richard Millener kertoi Autosportille.

Kauden päättävä Australian MM-ralli ajetaan 15.-17. marraskuuta.

Katso alta video, mitä Australian MM-rallissa on luvassa.

Jaa uutinen
Avatar

Toni Heinonen

toni.heinonen(a)rallit.fi Päätoimittaja