Kuvat: Belgialaiskuskilta raju ulosajo Korsikan testeissä – kisa jää väliin

Korsikan MM-rallissa keskittyminen pitää olla tapissa koko ajan. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Belgialainen rallikuljettaja Guillaume de Mevius laittoi Korsikan rallinsa pakettiin jo kisaa edeltävissä testeissä. De Mevius ajoi pahasti ulos ja Peugeot meni käytännössä lunastuskuntoon. 

De Meviusin ja kartturi Louis Loukan  Peugeot 208 R5 meni rytäkässä sen verran pahaan kuntoon, että tämän viikon Korsikan ralli jää kaksikolta väliin.

Paikallisten palomiehien mukaan WRC2-luokassa kisaavan De Meviusin Peugeot pyöri hurjat 80 metriä vuorenrinnettä alas ja jälki oli sen mukaista. Nykyiset kilpurit ovat onneksi niin turvallisia, että kaksikko selvisi rytäkästä pelkillä mustelmilla.

– Kiitos kaikille tuesta meidän ulosajomme jälkeen. Louis ja minä emme kärsineet suurempia vammoja, mutta tottakai olemme pettyneitä, että emme voi osallistua kisaan. Me jatkamme sitten Wallonia-rallissa kuukauden kuluttua, De Mevius kertoi Facebook-sivuillaan sunnuntaina.

Belgialaisille kuljettajille Korsikan rallin testit ovat olleet synkeät. Aiemmin WRC-tähti Thierry Neuville romutti Hyundainsa ajettuaan sillalta jokeen. Neuville sentään pääsee mukaan tämän viikon ralliin.

Korsikan MM-ralli alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina.

Lue myös nämä

  • Uusimmat