Kulmahiomakone viilsi rallicross-tähteä kaulaan – ystävät ja perhe pelastivat ruotsalaisen kuolemalta

Ruotsalainen rallicross-kuljettaja Robin Larsson oli menettää henkensä viime viikonloppuna.
Robin Larsson
Robin Larsson. Kuva: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Larsson oli sunnuntaina työskentelemässä työpajallaan, kun yhtäkkiä kulmahiomakone ilmeisesti lähti käsistä ja viilsi rallicross-kuljettajaa kaulaan.

– Olin jo lähellä lähteä pois työpajalta sunnuntaina ja olin siis yksin työskentelemässä. Sitten koin ison onnettomuuden, kun kulmahiomakone viilsi kurkkuuni. Onneksi perheeni ja ystäväni olivat lähettyvillä ja pitivät painetta yllä kaulallani ennen kuin ambulanssi tuli, Larsson kirjoittaa Instagramissa.

– 40 tikkiä myöhemmin ja muutama millimetri puolellani voin ilokseni ilmoittaa, että olen todella onnellinen, että minulla tällaiset ystävät ja perhe sekä maailman paras tyttöystävä. He ovat olleet koko ajan luonani sairaalassa.

Larsson kisaa tällä kaudella uudessa NitroRX-sarjassa. Ruotsalaisen osallistuminen kauden seuraavaan kisaan kotimaassa Strängnäsissä on vaakalaudalla, sillä kisa ajetaan tämän kuun lopussa. Nähtäväksi jää, ehtiikö avausviikonloppuna Englannin Lydden Hillissä NitroRX-karkeloita dominoinut Larsson toipua muutamassa viikossa ajokuntoon.

– Robin Larsson kärsi onnettomuuden työpajallaan viime viikonloppuna. Hänet vietiin sairaalaan, jossa hän sai hyvää hoitoa ja toipuu nyt kotonaan Ruotsissa. Toivomme Robinille pikaista paranemista. Toivottavasti olet radalla pian, Larssonin tiimi Dreyer & Reinbold Racing kirjoitti Twitterissä.

Larsson on ajanut kilpaa myös MM-sarjassa sekä muun muassa Pohjoismaiden mestaruussarjassa RallyX-karkeloissa.

Lue myös nämä