Korsikan ralliin starttaa 11 WRC-autoa tänä vuonna. Kuva: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool.

Korsikan MM-rallin osallistujalista julki – vain Latvala ja Lappi suomalaisista mukana

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö

Korsikan MM-rallin osallistujalista on julkaistu torstaina kilpailun virallisilla verkkosivuilla. Mukana on yhteensä 92 autokuntaa 25 eri maasta.

Luonnollisesti ranskalaisia autokuntia on eniten mukana, sillä peräti 54 kuljettajaparia on Ranskasta ja näistä 25 korsikalaisia. WRC-autoja nähdään viivalla 11 kappaletta ja WRC2-luokan autoja 12.

– Meillä on suurin osallistujalista kolmeen vuoteen. Se on selvästi merkki, että organisaatio on tehnyt hyvin töitä ja myyttinen Korsikan kisa kiinnostaa, Korsikan kilpailun johtaja Dominique Serieys sanoo.

Suomalaisia kuljettajapareja on mukana vain kaksi. Toyotan WRC-tallissa ajavat Jari-Matti Latvala ja Miikka Anttila sekä Esapekka Lappi ja Janne Ferm.

Meksikossa suomalaisista mukana olivat myös Fordin Teemu Suninen sekä Skodan Kalle Rovanperä ja Hyundain Jari Huttunen. Tämä kolmikko on kuitenkin joutunut eri syistä johtuen antamaan tilaa tiimien muille kuljettajille.

Myös WRC2-luokassa nähdään kuitenkin suomalaisosaamista, sillä Ruotsin MM-rallissa voitolla yllättäneen Takamoto Katsutan kartturina nähdään totutusti Marko Salminen.

Korsikan MM-ralli ajetaan 5. – 8. huhtikuuta.

Tarkan osallistujalistan voit tarkistaa TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lisää aiheeseen liittyviä tuoreita uutisia:
Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö