Kokenut MM-rallikuljettaja vaihtaa EM-sarjaan – ”Paras vaihtoehto minulle”

Eyvind Brynildsen
Eyvind Brynildsen. Kuva: FIA ERC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Norjalaiskuljettaja Eyvind Brynildsen kilpailee tällä kaudella rallin Euroopan mestaruussarjassa.

Brynildsen on kokenut MM-rallien kävijä, mutta viime vuosina MM-erikoiskokeet ovat jääneet hänellä vähemmälle. Viime kaudella Brynildsen kilpaili pääasiassa Norjan mestaruussarjassa, jossa hän otti tittelin ennen Ole Christian Veibyä.

Brynildsen ei ole aiemmin osallistunut EM-sarjan osakilpailuihin. Hän aloittaa kautensa toukokuun alussa Kanariansaarten osakilpailusta Autotek Motorsport -tallin Ford Fiesta R5 -autolla.

– EM-sarja on tällä hetkellä paras vaihtoehto minulle. Sarjassa ajetaan osa vuoden parhaista ralleista ja sillä on loistavat fanit, minkä vuoksi olin erittäin kiinnostunut kokeilemaan EM-sarjaa lähes 50 MM-rallistartin jälkeen, Brynildsen kertoo tiedotteessa.

Kanariansaarten osakilpailun jälkeen Brynildsenin ohjelmaan kuuluvat Akropolis-ralli ja Kyproksen ralli sekä mahdollisesti Rooman ympäristössä ajettava EM-osakisa. Näiden rallien jälkeen 30-vuotias norjalainen pohtii loppukauden ohjelmaansa.

EM-sarjassa Brynildsen pääsee ajamaan itselleen täysin uusissa ralleissa.

– En ehkä ole enää nuori ja lupaava, vaan pelkästään lupaava! Olen ajanut aika monta rallia urallani ja vuosien ajan olen ajanut rekkaa perheyrityksessämme, joten minulla on melko hyvä tiemuisti. Pidän uusien rallien tuomasta haasteesta – se motivoi minua valmistautumaan kisoihin paremmin kuin kukaan muu, Brynildsen paaluttaa.

Lue myös nämä

  • Uusimmat