Quantcast

Katalonian MM-rallissa sattui ja tapahtui: WRC-kuskin kartturi loukkasi intiimialueitaan, suomalaiskuskin otteita ihasteltiin paskahuussista käsin

Oliver Solberg
Oliver Solbergin kartturi Craig Drew koki kovia Kataloniassa. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Katalonian MM-rallissa nähtiin monenlaisia käänteitä perjantain kisapäivän aikana myös kärkitaistelun ulkopuolella.

Uransa ensimmäistä WRC-ralliaan asvaltilla ajavan Oliver Solbergin kartanlukija Craig Drew koki kovia iltapäivällä, mutta nuotinlukija kesti kipunsa kanssa erikoiskokeen maaliin saakka.

– Aih, en halunnut sanoa mitään pätkän aikana, mutta satutin vasemman kivekseni, Drew tilitti nuorelle Solbergille EK:n maalilipun jälkeen.

Drew istuu Ruotsin lipun alla kilpailevan Solbergin rinnalla nyt toista kertaa. Kaksikko lyöttäytyi yhteen pari viikkoa sitten ajetussa Suomen MM-rallissa. Brittikartturi kuittasi tilanteen huumorilla myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

Solberg ja Drew ovat Katalonian MM-rallissa ensimmäisen ajopäivän jälkeen kahdeksantena. Eroa kärkeen on kertynyt liki kaksi minuuttia.

Myös MM-sarjan junioriluokassa kilpaileva Sami Pajari koki varsin mielenkiintoisen tilanteen, kun eräässä vasemmalle kääntyvässä mutkassa kaksi katsojaa ihaili suomalaiskuskin otteita Bajamajasta käsin.

– Missä seuraavat vessat ovat? Pajari vitsaili omalla Twitter-tilillään.

Pajari ja kartanlukija Marko Salminen ovat JWRC-luokassa perjantain jälkeen toisella sijalla vain 15,9 sekuntia luokkaa johtavaa Jon Armstrongia perässä. Pajarilla on mahdollisuus Kataloniassa voittaa ensimmäisenä suomalaiskuskina JWRC-luokan mestaruus, mutta se vaatinee nousua brittikuskin ohi tulosliuskalla.

Katso alapuolelta Katalonian MM-rallin perjantain iltapäivän erikoiskokeiden parhaat palat. 

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,390358″ ap mute]

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat