Quantcast

Kalle Rovanperä testasi uutta Skoda Fabiaa – ”Ei ole enää pitkä aika, että pääsemme kisaamaan tällä pelillä!” (video)

Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Skoda Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Suomalaiskomeetta Kalle Rovanperä on päässyt testaamaan uutta Skoda Fabia R5:sta, joka sai reilu viikko takaperin luokituksen Kansainväliseltä autoliitolta FIA:lta. Rovanperä testasi Portugalissa.

– Uutta Fabia R5:sta testaamassa! Ei ole enää pitkä aika, että pääsemme kisaamaan tällä pelillä! Rovanperä iloitsi Twitterissä.

Uudessa Skodassa on päivitetty moottori ja uusi voimansiirto. Fabiaa on testattu tuhansia kilometrejä sekä soralla että asvaltilla.

Rovanperä osallistuu seuraavaksi ensi viikolla ajettavaan Chilen MM-ralliin. Skodan tehdastallissa ajava Rovanperä saa uuden Fabian käyttöönsä touko-kesäkuun vaihteessa ajettavassa Portugalin MM-rallissa.  Chilen MM-rallissa Rovanperä kisaa yksityistiimin Skodalla.

Katso video Lapin testeistä alapuolelta. Jos video ei näy selaimellasi, voit ihastella Kallen menoa TÄMÄN LINKIN kautta. 

Skodan nykyinen Fabia R5 on niittänyt menestystä rallin MM-sarjassa ja kansallisissa rallisarjoissa. Skoda Motorsport oli myynyt R5-autojaan 252 kappaletta viime vuoden loppuun mennessä.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat