Quantcast

Kalle Rovanperä tarjosi kyydit driftingin supertähdelle – ”Tämä jätkä on todellinen talentti”

Rallin MM-sarjaa dominoiva Kalle Rovanperä otti kyytiinsä driftingin supertähden James Deanin.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rovanperä ajoi maanantaina puolikkaan testipäivän Toyotan WRC-tallin omalla testialueella Keski-Suomessa. Paikalla oli yllättävä vieras, kun kartturin paikalle hyppäsi kolminkertainen Drifting Mastersin Euroopan mestari James Deane.

Irlantilainen hehkutti kokemustaan Instagram-kanavallaan.

– Tänään minulla oli mahdollisuus hypätä rallin MM-sarjaa johtavan Kalle Rovanperän kyytiin. Se oli uskomaton kokemus. Tämä jätkä on todellinen talentti, Deane kirjoitti.

Rovanperä testasi maanantaina yhdessä Esapekka Lapin kanssa. Myös Hyundain on piipahtanut omalla testialueellaan Jämsän lähellä, kun Oliver Solberg käskytti tiimin Rally1-autoa maanantaina ja tiistaina.

Rallin MM-sarja jatkuu ensi viikolla Viron sorateillä. Suomen MM-ralli ajetaan puolestaan 4.-7. elokuuta. Suomen rallin testit jatkuvat tiimien osalta heti Viron rallin jälkeen.

Rovanperä tuntee hyvin irlantilaisen drifting-tähden, sillä myös suomalainen on kunnostautunut sivulajissaan. Rovanperä ajoi ensimmäisen driftingin EM-kisan toukokuun alussa Irlannissa. Nuori rallitähti ylsi kilpailussa 16 parhaan joukkoon.

Katso alapuolelta viime vuoden Viron MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat