Quantcast

Kalle Rovanperä sai koskettavan videoviestin isältään – näin nuori mestari reagoi

Rallin MM-sarja pääsi hieman yllättämään mestari Kalle Rovanperän erityisellä videolla.
Harri Rovanperä ja Kalle Rovanperä
Harri Rovanperä, Kalle Rovanperä ja mestaruushalaus. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rovanperän uran ensimmäinen mestaruus varmistui lokakuun alussa Uuden-Seelannin MM-rallissa. Paikalla oli myös hänen isänsä Harri, joka on seurannut aitiopaikalta poikansa nousua maailman huipulle.

Mestaruuden varmistumisen jälkeen MM-sarja on koostanut Rovanperästä urasta videon (löytyy jutun alta), jonka yhteydessä Harri lähettää pojalleen koskettavan viestin. Suomalaiskuski pistettiin katsomaan video kameran edessä.

Pala nousee viilipyttynä tunnetun Kalle Rovanperänkin kurkkuun, kun hän kuuntelee Harri-isänsä sanoja.

– Lasten pitäisi olla vanhempiaan parempia. Me kehitymme ollaksemme viisaampia, rohkeampia, nopeampia. Mutta sinä, sinä olet erityinen. Sulla on enemmän kuin sisua. Sä synnyit tekemään historiaa.

– Kun sä voitit ensimmäisen rallisi, mun sydän melkein pysähtyi. Nuorin koskaan, historiantekijä. Ja nyt sä seisot maailman huipulla.

– Kun sulla on lapsi, sun elämä muuttuu totaalisesti. Ja he muuttavat sun maailman ikuisiksi ajoiksi. Kiitos poikani, oon todella ylpeä susta, kuuluvat Harri Rovanperän viimeiset sanat videolla.

Kalle Rovanperä yrittää pitää peli-ilmeensä videon päätyttyä, mutta se ei ole helppo tehtävä.

– Se oli mukava, mestari hymyilee.

– Oli vaikeaa olla herkistymättä, kun katsoi videon. Hän on ollut isoin osa ralliuraani. Homma on ollut meillä aina yksinkertaista ja myös helppoa. Meillä oli aina hauskaa, kun menimme ajamaan ollessani pieni, Rovanperä muistelee.

– Sama pätee myös äitiini. Hän teki tismalleen samoin. Vanhempien tuella on iso rooli, ja molemmat vanhempani ovat pärjänneet siinä hyvin, rallimestari kiittelee.

Katso alta koskettava video ja Rovanperän reaktio.

Lue myös nämä

  • Uusimmat