Quantcast

Kalle Rovanperä piti hauskaa todellisen lajilegendan kanssa

Kalle Rovanperä pitää vauhdin hurmasta myös lomallaan.
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Tänä vuonna rallin maailmanmestaruuden voittanut Rovanperä jäi kauden päätöskisan ja viimeisten edustustehtäviensä jälkeen vielä lomailemaan Japaniin. Auton ratista hän ei pysynyt pitkään erossa, sillä hän hyppäsi kuskin penkille jo tällä viikolla.

Mutta kyse ei ollut ralliautosta, vaan drifting-menokista. Eikä Rovanperä driftaillut kenen tahansa kanssa, vaan hän kävi polttamassa kumia lajin legendoihin kuuluvan Daigo Saiton tiimin tiluksilla.

Saito, 42, saavutti ensimmäisenä kuljettajana sekä Japanin D1 Grand Prix -sarjan että Yhdysvaltain Formula Drift -sarjan mestaruudet. Saito kilpailee edelleen kotimaassaan Japanissa.

Rovanperä ja Saito ovat molemmat julkaisseet sosiaalisessa mediassa videon siitä, kuinka he pitivät yhdessä hauskaa driftingin parissa.

– Driftaaminen ja jahtaaminen ovat helvetin mahtavaa – liiankin hauskaa, Saito kirjoitti videonsa yhteyteen.

Saitolla on Rovanperän tavoin vahva kytkös Toyotaan. Saito kilpailee nykyään Toyota Gazoo Racingin kuljettajana ja hänen kilpurinaan on Toyota GR Supra A90, jonka rakentamisesta ja kehittämisestä on vastannut hänen oma tiiminsä.

Rovanperältä löytyy vastaavanlainen Supra, jolla hän osallistui päättyneellä kaudella muun muassa driftingin EM-sarjan osakilpailuun Irlannissa.

Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Red Bull Content Pool

Katso alta Japanin MM-rallin kooste.

Lue myös nämä