Kalle Rovanperä ja Sami Pajari ehdolla saman palkinnon voittajiksi

Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRT

Rallin MM-sarjan verkkosivuilla on käynnissä äänestys kauden 2021 eniten kehittyneestä kuljettajasta.

Kahdeksan kuskin joukkoon on valikoitunut myös kaksi suomalaista ratinkääntäjää, kun listalta löytyvät Kalle Rovanperän ja Sami Pajarin nimet.

Rovanperä lienee yksi äänestyksen voittajasuosikeista. Ensimmäisellä kunnollisella kaudella WRC-auton ratissa Rovanperä saalisti heti kaksi osakilpailuvoittoa ja MM-sarjasta neljännen tilan. Pajari puolestaan ajoi myös upean kauden voittamalla JWRC-luokan mestaruuden ensimmäisenä suomalaisena. Pajari oli mitaleilla myös EM-sarjan junioriluokassa.

Pajarin lisäksi JWRC-luokasta listalle valikoitui myös britti Jon Armstrong, joka oli luokan loppupisteissä toinen. WRC2- ja WRC3-luokkien puolelta äänestykseen pääsivät nuori bolivialainen Marco Bulacia sekä ranskalainen Yohan Rossel. Bulacia oli WRC2-luokassa neljäs, kun taas Rossel vei mestaruuden WRC3-luokassa.

WRC-kuskeista Rovanperän lisäksi mukana ovat uran ensimmäisen palkintosijan Keniassa ajanut Takamoto Katsuta sekä Fordin Gus Greensmith ja Adrien Fourmaux.

Äänestys on käynnissä WRC.comin verkkosivuilla 8. joulukuuta saakka. Voittaja julkistetaan 10. joulukuuta. Voit käydä antamassa oman äänesi TÄMÄN LINKIN kautta.

Katso alapuolelta kauden 2021 päätösrallin Monzan osakilpailun parhaat palat.