Kalle Markkanen innolla Länsirannikon SM-ralliin uuden tiimin väreissä

Kalle Markkanen
Kalle Markkanen. Kuva: Timo Pullikka
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

SM1-luokassa ajava Kalle Markkanen kartanlukijansa Kristian Temosen kanssa ovat valmistautuneet rallin SM-sarjan kesäkauden avaukseen huolella ja testiä ajaen.

Myös Markkasen ja Temosen tiimi on vaihtunut, sillä kaksikko jatkaa SM-sarjaa TGS Worldwiden riveissä. Turun teille miehet lähtevät parantamaan talven tuloksia ja suoritusta.

– Hyvällä mielellä ja innoissaan lähdemme kohti Turun tunnetusti upeita teitä. Olemme tehneet autoon uuden alustan ja ajaneet iskaritestiä kuluneella viikolla Mäntyharjulla, toteaa Markkanen.

Uuden tiimiin liittyminen linkittyy miesten haluun kehittyä yhä paremmaksi kuljettajaksi ja seuraavan askelman ottamiseen.

– Iso päätöshän tämä on, ei siitä pääse mihinkään. Mutta ollakseen paras, on pelattava parhaiden pelaajien kanssa. Tähän uskon meillä olevan parhaat mahdollisuudet juuri TGS Worldwiden kanssa. Haluan kiittää Printsportia meidän uramme eteenpäin viemisestä ja nyt kokeillaan siipiämme uudessa pilttuussa, pohtii Markkanen.

Turun seudulla ajettava SM Mad Croc Länsirannikon ralli ajetaan tulevana viikonloppuna sisältäen perjantaina ajettavat kolme asvalttierikoiskoetta ja lauantaina ajettavat kymmenen soraerikoiskoetta. Rallin maaliin Lietoon tullaan lauantaina illansuussa.

– Kyllähän me ehdottomasti haluamme parantaa talven koitoksista, sillä siitä jäi aika paljon hampaankoloon. Perjantai-illan asvalttierikoiskokeet ovat kaikille varmasti haastavia, kun pitää sorarenkailla ajaa, mutta tehdään parhaamme. Lauantaina sitten olisi tarjolla tunnetusti nopeita ja haastavia teitä ja meidän selkeä tavoite on olla paljon lähempänä kärkeä kuin aiemmin. Eli kaasu pohjassa pitää taas mennä, Markkanen summaa.

Lue myös nämä