”Jos Tommi Mäkinen haluaa minut, hänen pitää puhua” – WRC-kuski kommentoi huhuja

Dani Sordo. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH

Hyundain espanjalaiskuljettaja Dani Sordo kertoo Motorsport News -lehden haastattelussa, ettei hän ole missään vaiheessa käynyt vakavia neuvotteluja Toyotan WRC-rallitiimin kanssa.

Espanjalaismedia sovitteli elokuussa Sordoa Tommi Mäkisen johtamaan Toyota-talliin. Sordo kertoi sittemmin Rallit.fille, että ”kaikella on hintansa”, mutta ”kymmenestä miljoonasta eurosta muutan vaikka Suomeen kymmeneksi vuodeksi”.

Näillä näkymin Sordo on kuitenkin jäämässä Hyundain palkkalistoille myös ensi kaudeksi.

– Minulla on hyvä olla Hyundailla. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa, he kunnioittavat minua ja ottavat minut kaikessa huomioon, Sordo kertoo Motorsport News -lehden haastattelussa.

Seuraa Rallit.fitä Facebookissa ja tiedät, mistä rallimaailmassa puhutaan!

Sordo on löytänyt yhteisen sävelen myös värikkäänä persoonana tunnetun tallipäällikön Andrea Adamon kanssa.

– Kaikki asiat nostetaan pöydälle hänen kanssaan. Voin sanoa ”hei, olet k***pää”, mutta sen jälkeen otamme kahvia ja selvitämme asiat.

Rallin MM-sarja jatkuu ensi viikolla Walesissa. Katso alla olevalta videolta, mitä Walesin MM-rallissa on luvassa. Juttu jatkuu videon jälkeen.

 

Sordon mukaan siirto Toyotalle ei ole ollut missään vaiheessa vakava vaihtoehto.

– Jos Tommi todella haluaa minut, hänen pitää puhua asiasta. Adamo sen sijaan sanoo minulle ”haluan sinut”.

– Minulla ei ole mitään ongelmaa Tommin kanssa. Hän on mukava tyyppi, mutta en ole koskaan keskustellut hänen kanssaan kasvokkain ensi kaudesta, Sordo sanoo.

Lue myös: Rallin MM-taisto jatkuu mudassa ja kurassa – tämä kaikki sinun pitää tietää Walesin MM-rallista

Yhdeksänkertainen maailmanmestari Sebastien Loeb ajaa ensi kaudella kuusi MM-rallia Hyundailla. Sordon uskotaan jakavan tallin kolmosautoa Loebin kanssa ensi vuonna – kuten tälläkin kaudella.

Sordo on huilivuorossa ensi viikolla, kun MM-sarja jatkuu Walesissa. Irlantilainen Craig Breen ajaa kisassa Hyundain kolmannella WRC-autolla Thierry Neuvillen ja Andreas Mikkelsenin tallikaverina.

Jaa uutinen
Avatar

Toni Heinonen

toni.heinonen(a)rallit.fi Päätoimittaja