Quantcast

Joko nyt riitti? M-Sport Fordin WRC-kuskin osallistuminen MM-ralliin peruttu

Surkean kauden rallin MM-sarjassa ajanut Adrien Fourmaux ei pysty osallistumaan syyskuussa ajettavaan Kreikan MM-ralliin.
Adrien Fourmaux
Adrien Fourmaux. Kuva: M-Sport Ford
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Fourmaux on tehnyt tällä kaudella rutkasti romua M-Sportin Puma Rally1-auton ratissa. Tuorein ulosajo nähtiin viime viikonlopun Belgian MM-rallissa, kun ranskalaiskuski keskeytti toiseksi viimeisellä pätkällä neljänneltä sijalta.

M-Sportin mukaan virallisena syynä on, ettei tiimi ehdi saada Fourmaux´n kilpa-autoa kuntoon ennen 8.-11. syyskuuta ajettavaa Akropolis-rallia.

– Ulosajosta johtuen Adrien Fourmaux´n autoa ei ole mahdollista saada kuntoon Akropolis-rallia varten. Se ikävä kyllä tarkoittaa, etteivät Adrien ja Alex (kartanlukija Coria) kilpaile Kreikassa. Kaksikko kuitenkin matkustaa paikan päälle tekemään nuotituksen tulevia vuosia ajatellen, M-Sportin sosiaalisen median tiedotteessa sanotaan.

Fourmaux on ajanut tällä kaudella yhdeksän MM-rallia Rally1-autolla ja kerännyt niissä saman verran pisteitä. Belgian kisan lisäksi ranskalainen ajoi ulos myös Monte Carlossa, Sardiniassa ja Kroatiassa. Keskeytys tuli tilille myös Keniassa jousitusrikon vuoksi sekä Ruotsissa mekaanisen vian myötä.

Suomen MM-rallissa Fourmaux teloi autoaan perjantaiaamuna, mutta pääsi jatkamaan ilman keskeytystä häviten kärjelle Lankamaan erikoiskokeella kuitenkin liki 20 minuuttia.

M-Sportilla riittää työnsarkaa tulevassa Kreikan MM-rallissa myös ilman Fourmaux´ta, sillä Puma Rally1 -autolla kilpailevat Craig Breen, Pierre-Louis Loubet, Gus Greensmith sekä Sebastien Loeb ja Jourdan Serderidis.

Katso alapuolelta Belgian MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat