Jari-Matti Latvalan tilanne yhä auki

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Jari-Matti Latvala kärkkyy edelleen jatkosopimusta Tommi Mäkisen johtamalta Toyotan WRC-rallitiimiltä.

Latvalan tulevaisuus ratkeaa vasta sen jälkeen, kun Toyotan ykköstähti Ott Tänak tekee päätöksen jatkostaan. MM-sarjaa johtava Tänak ei ole vieläkään lyönyt täysin lukkoon sitä, jääkö hän Toyotalle vai siirtyykö hän muihin maisemiin.

Latvala on MM-sarjan kokenein kuljettaja, mutta hänellä ei ole vielä täyttä varmuutta ensi vuodesta.

– Kaikki on tässä vaiheessa auki. Mitään ei ole vahvistettu ensi vuodelle. Managerini Timo Jouhki yrittää varmasti neuvotella lähitulevaisuudessa, Latvala kertoi ennen torstai-iltana alkavaa Walesin MM-rallia.

– Totta kai olisi hienoa, että saisimme sopimuksen tähän tiimiin ensi vuodelle. Mutta tällä hetkellä mitään ei ole paperilla, Latvala lisäsi.

Katso alta ennakko Walesin MM-rallista. Juttu jatkuu videon jälkeen.

 

Latvalan alkukausi oli vähintäänkin nihkeä, mutta Suomen MM-rallista eteenpäin hän on ollut paremmassa iskussa. Kolmessa edellisessä rallissa Latvala on napannut kaksi kolmossijaa.

– Se auttaa aina tilannetta, jos saa enemmän hyviä kisoja. Olisi hyvä juttu tulevaisuutta varten, jos saisin onnistumisen täällä Walesissa tai seuraavassa kisassa Espanjassa – tai molemmissa, Latvala sanoi.

Latvala on Walesin MM-rallin konkari. Hän teki MM-debyyttinsä juuri Britannian osakilpailussa vuonna 2002 ja sen jälkeen hän on ollut mukana kilpailussa joka vuosi.

Seuraa Rallit.fitä Facebookissa ja tiedät, mistä rallimaailmassa puhutaan!

Latvala hakee nappisuoritusta viikonlopun haastavasta urakasta.

– Testissä oli hyvä fiilis kaikin puolin. Viime vuonna olimme täällä toisia ja ajoimme voitosta, mutta emme aivan onnistuneet. Auton pitäisi olla iskussa tähän ralliin, Latvala luotti.

Walesin MM-ralli käynnistyy torstai-iltana lyhyellä yleisöerikoiskokeella.

Lue myös nämä

  • Uusimmat