Jari-Matti Latvalan paineensietokyvylle kuittailtiin Monzan MM-rallissa

Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala. Kuva: Toyota Gazoo Racing WRC
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Viime kauden jälkeen rallin MM-sarjasta työttömäksi jäänyt Jari-Matti Latvala nousi esiin Monzan MM-rallia edeltäneessä lehdistötilaisuudessa. Tai tarkemmin sanottuna Latvalan paineensietokyky, joka ei kiistatta kuulunut tuurilaisen vahvuuksiin hänen WRC-urallaan. 

Lehdistötilaisuutta vetänyt Rebecca Williams kysyi MM-sarjaa johtavalta Elfyn Evansilta, onko tallikaveri Sebastien Ogier aloittanut minkäänlaista psykologista peliä walesilaista kohtaan. Evans johtaa MM-sarjaa 14 pisteen turvin.

Tiesithän, että tiimikaverisi joka istuu vieressäsi juuri nyt, on pahamaineinen psyykkaamaan ihmisiä ulos pelistä. Tämä psykologinen demoni on Sebastien Ogier. Onko hän kokeillut vielä mitään temppujaan sinuun?

– No ei ainakaan minun tietääkseni. Tai sitten hän on niin hyvä, etten ole huomannut, Evans vastasi.

– Et sinä sitä huomaa, Ogier velmuili takaisin.

Elfyn, pystyisitkö käsittelemään tilanteen, jos niin olisi? 

– Enpä tiedä, ehkä se selviää myöhemmin viikonlopun aikana. Toistaiseksi hän on toiminut ihan mukavasti. Ei ole mitään ongelmaa, Evans sanoi.

Mutta siirrytäänpä nyt siihen psykologiseen demoniin…

– En ymmärrä, miksi kaikki sanovat niin, Ogier ihmetteli.

No hei, come on! Jos Jari-Matti olisi täällä  nyt, hän kertoisi siitä pelistä kaiken. Ott (Tänak), sinulla on ainakin kokemusta, mitä hän (Ogier) voi tehdä psykologisesti, eikö niin?

– Luulenpa, että puhut nyt Jari-Matista, Tänak totesi takaisin.

Jari-Mattiin kieltämättä se peli vaikutti, ehkä enemmän kuin kehenkään muuhun. Siihen sinä Seb olet ehdottomasti syyllinen. 

– No selvä, sitten minä otan sen omaan piikkiini.

Lue myös nämä

  • Uusimmat