Quantcast

Jari Huttuselle huonoja uutisia – M-Sport vahvisti WRC2-tiiminsä

M-Sport Ford vahvisti perjantaina miehistönsä rallin MM-sarjan WRC2-luokkaan kaudelle 2023. Samalla Jari Huttuselta sulkeutui yksi ovi edestään.
Jari Huttunen
Jari Huttunen. Kuva: M-Sport Ford WRT
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ranskalainen Adrien Fourmaux ja luxemburgilainen Gregoire Munster kilpailevat ensi vuonna Ford Fiesta Rally2 -autoilla MM-sarjan kakkosluokassa.

Fourmaux ajoi viime kaudella M-Sportin Ford Puma Rally1 -autolla, mutta lukuisten virheiden vuoksi hänet pudotettiin brittitiimin miehistöstä kolmessa MM-rallissa. Hankala kausi maksoi hänelle lopulta paikan M-Sportin ykkösmiehistössä.

M-Sportin perjantain ilmoitus tietää sitä, ettei Huttuselle löydy näillä näkymin ajopaikkaa brittitiimistä. Huttunen kilpaili tänä vuonna WRC2-luokassa M-Sportin kuljettajana.

Lisäksi Huttunen starttasi Suomen MM-ralliin Ford Puma Rally1 -autolla, mutta tekniset ongelmat hidastivat kiuruvetisen menoa Keski-Suomen sorateillä.

M-Sport painotti tiedotteessaan, että sillä on yhä luottoa Fourmaux’n taitoihin.

– Olen mielissäni, että Adrien on yhä osa tiimiä, kun lähdemme kauteen 2023. Paluu Rally2-auton rattiin on mielenkiintoinen haaste hänelle.

– Hän on menestynyt aiemmin WRC2-luokassa ja tiedämme, että Monte Carlossa hän voi ajaa hyvän tuloksen, tallipäällikkö Richard Millener viittasi kauden avauskisaan.

Fourmaux aloittaa neljännen kautensa M-Sportin kuljettajana.

– Haluan kiittää tallia luottamuksesta ja mahdollisuudesta ajaa vuonna 2023, Fourmaux sanoi.

Kauden avaava Monte Carlon MM-ralli ajetaan 19.-22. tammikuuta.

Katso alta kooste kauden 2022 päättäneestä Japanin MM-rallista.

Lue myös nämä

  • Uusimmat