Jari Huttunen paukutti eniten pohja-aikoja, mutta jäi kolmanneksi Britannian rallisarjan kilpailussa

Jari Huttunen
Jari Huttunen. Kuva: Hyundai Motorsport
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Vielä viime kaudella rallin MM-sarjasas Hyundain i20 R5 -autolla ajanut Jari Huttunen osallistui lauantaina Britannian rallisarjan kisaan Cumbriassa.

Huttunen ja kartanlukija Antti Linnaketo takoivat Hyundain puikoissa kolme pohja-aikaa kuudelle erikoiskokeelle, mutta tuloksena oli silti kolmas sija. Huttusen autossa ilmeni vetovika, kun Hyundai veto välillä vain kahdella pyörällä. Tämä maksoi aikaa toisella ja kolmannella pätkällä.

Huttusen tavoin niin ikään Hyundailla ajanut Tom Cave vei Pirelli International Rallyn voiton 17,6 sekunnin erolla ennen Skodalla ajanutta Rhys Yatesia. Suomalaiskuski jäi kärjestä minuutin.

– Maalissa ollaan ja voitto plakkarissa. Mahtavaa saada apina selästä tämän kisan osalta. Fiilis on erittäin hyvä. Saimme tehtyä eroa jo aamulla ja onnistuimme pitämään sen iltapäivällä, Cave toteaa Twitter-tilillään julkaistussa videossa.

Huttunen on ajanut tällä kaudella yhden MM-rallin, kun hän osallistui yksityistallin Skodalla Ruotsin osakilpailuun. Tuloksena oli ulosajo ja keskeytys rallin viime metreillä voittokamppailusta.

Lue myös nämä