Quantcast

Intiassa riehuva koronapandemia sotki Emil Lindholmin suunnitelmat – ”Olosuhteiden pakosta nyt kävi näin”

Emil Lindholm
Emil Lindholm. Kuva: Meritapix/Merita Mäkinen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin SM-sarja jatkuu huomenna kaksipäiväisellä Pohjanmaa-rallilla Seinäjoella. SM1-luokan pisteissä kolmantena ajavat Emil Lindholm ja Reeta Hämäläinen starttaavat TGS Worldwiden Skoda Fabia R5 Evolla reitille lähtönumerolla neljä.

Intiassa riehuvan koronapandemia muutti GRX-tiimin Lindholmin ennakkosuunnitelmat. Lindholm joutuu turvautumaan tulevan viikonlopun kilpailussa suunnitelmaan B, koska Intiassa toimiva MRF Tyres -rengastehdas ei tautitilanteen takia pystynyt toimittamaan sorarallirenkaansa viimeisintä kehitysversiota Suomeen.

Vastaavalla rallirenkaalla reilu viikko sitten Italian Paolo Andreucci voitti Sardianian MM-rallin yhteydessä ajetun Italian sorarallimestaruussarjan osakilpailun ylivoimaisesti.

Takaiskusta huolimatta Lindholm ja hänen kakkosohjaajansa Hämäläinen starttaavat reitille luottavaisina.

– Olosuhteiden pakosta nyt kävi näin, eikä asialle voi mitään. Hyvä rengas meillä on tulevana viikonloppuna käytössä, mutta ei se versio, jolla olisimme halunneet kilpailla.

Vuosi sitten Pohjanmaa-ralli päättyi Lindholmin osalta pettymykseen.

– Viime vuosi on kuopattu, nyt on uusi kisa edessä. Taitaa olla viime vuonna keskeytykseen johtanut sama paikka reitillä taas kerran. Mutta ei ne menneet tilanteet harmaita hiuksia enää aiheuta. Uusi ralli edessä.

Pohjanmaa-rallin reitti suuntautuu tänä vuonna Seinäjoelta uuteen ilmansuuntaan, ja se sopii Lindholmille hyvin.

– Uudet tiet ovat mielestäni aina tervetulleita. Positiivinen juttu. Päästään ajamaan rallia puhtaasti nuotista. Tulosta viiden nopeimman joukossa tavoitellaan. Parhaamme taas kerran yritetään, Lindholm lupaa.

SM Pohjanmaa-ralli käynnistyy Seinäjoelta huomenna perjantai-iltana.

Lue myös nämä

  • Uusimmat