Quantcast

IL: Heikki Kovalaiselta mahtavia uutisia, tähtäin rallin SM-sarjassa ensi kaudella

Ex-formulakuski Heikki Kovalainen kertoi hienoja uutisia Iltalehdessä perjantaina.
Heikki Kovalainen
Heikki Kovalainen. Kuva: Balazs Gardi/Red Bull Content Pool
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Ex-formulakuski on voittanut Japanissa kaksi mestaruutta putkeen, joten suomussalmelainen hakee uutta pontta ralliuralle kotimaasta. Kovalainen kertoo Iltalehden verkkosivuilla, että mies aikoo muuttaa Catherine-vaimonsa kanssa takaisin Suomeen ja samalla mahdollistuisi osallistuminen rallin SM-sarjaan kaudella 2023.

– Tarkoitus olisi ajaa ensi vuonna rallin SM-sarjassa. Neuvottelut ovat vielä käynnissä, mutta toivottavasti pian voin kertoa jotain ensi vuodesta, Kovalainen kertoo Iltalehdelle.

Kovalainen on asunut viime vuosina Abu Dhabissa, mutta nyt edessä on paluu kotimaahan ja Helsinkiin. Kovalainen toimii rallihommien lisäksi Viasatin F1-asiantuntijana.

Seuraavan rallin Kovalainen ajaa ensi viikolla Japanissa, jossa kaasutellaan kauden viimeinen MM-ralli. Kyseessä on entisen formulakuskin ensikosketus ralliin MM-tasolla.

– Totta kai sitä haluaa aina tehdä parhaan mahdollisen tuloksen. Hiukan jännittää, mutta sillä samalla mukavalla tavalla kuin ennen F1-kisojakin aikoinaan. Nyt pitää olla tarkkana, ettei latautuminen mene yli ja auto lipsahda ulos heti avausmutkassa, Kovalainen naureskelee.

Katso alapuolelta Katalonian MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat