Quantcast

Hyundain WRC-tiimi paljasti uuden Rally1-hybridiautonsa ulkoasun

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain WRC-tiimi paljasti maanantaina ensi kauden hybridikilpa-autonsa värityksen sosiaalisessa mediassa. 

Uusien Rally1-autojen virallinen lanseeraamistilaisuus järjestetään ensi lauantaina Itävallan Salzburgissa, mutta Hyundai Motorsport halusi ottaa asian suhteen pienen varaslähdön. Uudessa i20 N Rally1 -autossa perusväritys pysyy samana kuin vuosina 2017-21 palvelleessa WRC-autossa. Auton kylkiin ja keulaan on kuitenkin tuotu pieniä vivahteita MM-sarjan uudesta teknologiasta.

– Olemme innoissamme, että olemme mukana WRC:n uudella hybridiaikakaudella ja voimme vahvistaa Hyundain sitoutumista kansainväliseen moottoriurheiluun. WRC:ssä on kyse siitä, että viivalla on kaikkein kehittyneimmät autot sekä parhaat kuskit ja kartturit maapallon hankalimmilla pätkillä. Vuonna 2022 tämä homma viedään vielä uudelle tasolle, Hyundai Motorsportin nokkamies Scott Noh hehkuttaa tiedotteessa.

– Nyt kun rallin MM-sarjassa siirrytään hybriditeknologiaan, se tuo brändin moottoriurheilupuolta lähemmäksi tieautoja. Olemme luottavaisia, että meillä on sellainen paketti kasassa, jolla voimme taistella kolmannesta valmistajien mestaruudesta. Haluamme tietenkin myös tukea miehistöjämme kamppailussa henkilökohtaisista mestaruuksista.

Hyundai i20 N rally1
Hyundai i20 N rally1.

Hyundain uudella Rally1-hybridillä mestaruutta ensi viikolla Monte Carlosta käynnistyvällä MM-kaudella jahtaavat virolaiskuski Ott Tänak sekä belgialainen Thierry Neuville. Tallin kolmatta autoa jakavat nuori lupaus Oliver Solberg sekä konkarikuljettaja Dani Sordo.

– Olemme onnekkaita, että meillä on kaikkein kovin kokoonpano, jolla voimme hyökätä kohti erittäin mielenkiintoista kautta. Uskomme, että Thierryn, Ottin, Oliverin ja Danin ainutlaatuinen sekoitus kokemusta sekä nuoruutta ja intohimoa tuovat meille ne tulokset, joita janoamme. On hienoa, että kalenterissa on nyt mukana Uuden-Seelannin ja Japanin rallit, joita olemme odottaneet kovasti, Hyundain tiimimanageri Pablo Marcos kertoo.

hyundai i20 N rally1
Hyundai i20 N rally1.

 

hyundai i20 N rally1
Hyundai i20 N rally1.

Lue myös nämä

  • Uusimmat