Hyundain WRC-talli vahvisti kuljettajansa Etelä-Amerikan soraralleihin

Andreas Mikkelsen
Andreas Mikkelsen. Kuva: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Rallin MM-sarjassa kilpaileva Hyundai Motorsport on vahvistanut kuljettajakolmikkonsa Etelä-Amerikassa ajettaviin Argentiinan ja Chilen osakilpailuihin.

Argentiinan MM-rallin järjestäjät olivat paljastaneet jo aiemmin, että Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen ja Dani Sordo kipailevat Hyundain WRC-autoilla sorakilpailussa, ja maanantaina Hyundai vahvisti tiedon. Hyundai on pistänyt norjalaiskuljettaja Mikkelsenin sivuun tällä viikolla ajettavasta Korsikan MM-rallista, mutta hän palaa hommiin Etelä-Amerikassa.

Neuville, Mikkelsen ja konkarikuljettaja Sebastien Loeb muodostavat Hyundai-kolmikon ensimmäistä kertaa ajettavassa Chilen MM-rallissa. Loebille on kaavailtu täksi kaudeksi kuuden MM-ralliin ohjelmaa ja tulevana viikonloppuna hän ajaa vuoden kolmannen kilpailunsa Korsikan saarella.

– Argentiinan ralli on tärkeä Danille, ja toivomme hänen yltävän samanlaiseen vauhtiin kuin Meksikossa. Sebastien on puolestaan äärimmäisen kokenut kuljettaja, ja tiimillemme on erittäin tärkeää hyödyntää sitä ensimmäisellä vierailullamme Chilessä, tallipäällikkö Andrea Adamo taustoittaa.

Argentiinan MM-ralli ajetaan huhtikuun viimeisenä viikonloppuna, ja Chilen soraralli on ohjelmassa kaksi viikkoa myöhemmin.

Lue myös nämä