Quantcast

Hyundain WRC-talli lyönyt lukkoon kuskinsa Meksikon MM-ralliin

Hyundain WRC-talli on tehnyt päätöksensä, ketä kuskeja se ajattaa maaliskuun Meksikon MM-rallissa.
Dani Sordo
Dani Sordo on odotetusti mukana Meksikon MM-rallissa. Kuva: Austral/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Espanjalaisen AS Diario -lehden mukaan konkarikuski Dani Sordo nähdään seuraavan kerran Hyundai i20 N Rally1 -auton ratissa Meksikon soralla. Sordo vuorottelee tällä kaudella korealaisvalmistajan kolmannessa tehdastallin autossa Craig Breenin kanssa, joka saa ajovuoron ensi kuun Ruotsin MM-osakilpailussa.

Sordo oli Hyundain ratissa Monte Carlossa viime viikonloppuna, mutta tulokseksi jäi espanjalaiskuskille asvalttikisasta vaisu seitsemäs sija. Esapekka Lapin tavoin myös Sordo kärsi vääristä säädöistä sekä hybridiyksikön ongelmista.

– Rehellisesti sanottuna viikonloppu ei vastannut odotuksiamme. Meillä oli paljon ongelmia hybridin kanssa lauantaina ja sama toistui ennen Power Stagea. Tiimi on tehnyt kovasti töitä, jotta saan auton, jolla pitäisi pystyä parempiin suorituksiin, liki neljä minuuttia kärjelle hävinnyt Sordo kommentoi.

– On tietenkin pettymys, kun ongelmia tulee, mutta otimme ne vastaan joukkueena. Voimme lähteä tuleviin kisoihin luottavaisempina.

Sordo pääsee Meksikon soralle loistavalta lähtöpaikalta. Mies on aiemmin voittanut muun muassa Sardiniassa kahdesti hyvältä lähtöpaikalta. Meksikon rallissa Sordo on ollut toinen vuonna 2018.

Hyundain muita Rally1-autoja Meksikossa komentavat täyden kauden ajavat Lappi sekä belgialaiskuski Thierry Neuville. Meksikon ralli ajetaan 16.-19. maaliskuuta.

Keskiviikkona selvisi, että myös Toyotalla valikoituja MM-ralleja ajava Sebastien Ogier kilpailee Meksikossa. Ogier on Meksikossa yksi suurimmista voittajasuosikeista hyvän lähtöpaikkansa vuoksi. Ranskalaistähti on aiemmin urallaan juhlinut Meksikossa voittoa peräti kuusi kertaa.

Lue myös: Sebastien Ogier vahvisti odotetun uutisen

Katso alapuolelta Monte Carlon MM-rallin parhaat palat.

Lue myös nämä

  • Uusimmat