Hyundain tallipomo myönsi tuskaisen tilanteen – ”Paremmat mahdollisuudet päästä treffeille Jennifer Anistonin kanssa”

Andrea Adamo
Andrea Adamo. Kuva: Dufour Fabien/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitallilla on epätoivoinen urakka edessään MM-rallikauden päättävässä Monzan osakilpailussa ensi viikolla.

Kuljettajien mestaruus menee varmuudella kilpailija Toyotan leiriin ja myös valmistajien puolella titteli on käytännössä likipitäen varmasti japanilaisvalmistajan ensi kertaa sitten vuoden 2018.

Toyotan kuljettajat voivat kaikki keskeyttää, kunhan yksi autoista linkuttaa maaliin saakka viidennellä sijalla valmistajien puolella. Se ei ole kummoinen temppu, sillä jokaisesta tallista vain kaksi parasta kuskia ottaa mukaansa tallipisteistä. Eli vaikka Hyundai ja M-Sport Ford miehittäisivät sijat 1-4, riittää Toyotan mestaruuteen yhden auton saaminen maaliviivalle asti.

Hyundain tallipäällikkö Andrea Adamo heitti leikiksi, kun Dirtfish-sivusto kyseli mestaruusmahdollisuuksista.

– Minulla on parempi mahdollisuus saada Jennifer Anistonin puhelinnumero, soittaa hänelle, kysyä häntä ulos ja päästä treffeille kuin että me voittaisimme mestaruuden, Adamo sanoo rallisivustolle.

– Ongelmana on, että minulla ei ole hänen numeroaan, mutta yritän varmasti. Sitä varten tarvitaan myös puhelin, jonka onneksi sain Espanjassa. Nyt on aika hommata Jenniferin numero. Kunhan saan sen, pitää soittaa hänelle ja esitellä itseni. Täytyy myöntää, että vielä hän ei minua tunne, Adamo jatkaa vitsailuaan.

Miten sitten herra Adamo aikoo itsensä markkinoida Hollywood-tähdelle?

– Kerron, että olen mukava italialainen, jolla on kauniit vihreät silmät ja tietenkin että olen hyvin hurmaava. Jos hän kertoo, että on kiireinen, niin olenpahan ainakin yrittänyt. Elämässä pitää nimittäin yrittää.

Toyotalla on ennen kauden päätösrallia 47 pisteen etumatka valmistajien sarjassa. Yhdestä kisasta voi maksimissaan saada 52 pistettä. Onnistuminen Kataloniassa siirsi Toyotan juhlia, mutta niiden vaihtuminen Hyundain pirskeiksi vaatisi suoranaisen ihmeen.

– Me reagoimme nopeasti ja teimme kaikkemme, että saimme mestaruustaistelun päätösralliin. Toki mahdollisuudet ovat hyvin ohuet, Adamo päättää.

Katso alapuolelta Monzan MM-rallin parhaat palat.

 

Lue myös nämä

  • Uusimmat