Hyundain kuskikolmikko Argentiinan MM-ralliin selvillä

Andreas Mikkelsen. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH

Hyundain WRC-tiimi lähtee odotetulla kolmikolla huhtikuun lopulla ajettavaan Argentiinan MM-ralliin.

Hyundai on pistänyt norjalaiskuljettaja Andreas Mikkelsenin sivuun seuraavaksi ajettavasti Korsikan asvalttirallista, mutta Mikkelsen palaa Hyundain WRC-auton ohjaamoon Argentiinassa. Hänen tallikavereinaan ajavat Thierry Neuville ja Dani Sordo, joka korvaa Mikkelsenin Korsikalla.

Viime viikolla ajetun Meksikon MM-rallin jälkeen spekuloitiin sillä, että konkarikuljettaja Sebastien Loeb saattaisi ajaa Mikkelseniin sijaan Argentiinan sorakilpailussa. Tämä skenaario ei kuitenkaan toteudu, sillä kisajärjestäjien mukaan Neuville, Mikkelsen ja Sordo muodostavat Hyundain trion Etelä-Amerikassa.

Neuville on ainoa Hyundai-kuljettaja, joka ajaa täyden kauden i20 WRC:llä tänä vuonna. Mikkelsenilläkin piti olla täysi kausi, mutta tallipäällikkö Andrea Adamo päätti valita Korsikalle Sordon, jotta tiimillä on hänen mukaansa vahvin mahdollinen kokoonpano Välimeren maisemissa.

Hyundai on valmistajien MM-pisteissä kolmantena. Neuville on samalla sijalla kuljettajien pistetaulukossa. Katso MM-pistetaulukot täältä.

Argentiinan MM-ralli ajetaan 25.-28. huhtikuuta. Korsikan MM-ralli on ohjelmassa maaliskuun viimeisenä viikonloppuna.

Jaa uutinen
Avatar

Toni Heinonen

toni.heinonen(a)rallit.fi Päätoimittaja