Norjalaistähti testasi Belgiassa, oliko kyseessä vain rengastestit vai onko mies yllättäen mukana MM-rallissa?

Andreas Mikkelsen
Andreas Mikkelsenillä on riittänyt kiirettä Pirellin testikuskina. Kuva: Pirelli
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Norjalainen entinen WRC-tähti Andreas Mikkelsen on testannut Skoda Fabia R5:sta tällä viikolla Ypres-rallin maisemissa Belgiassa. 

Tällä kaudella Mikkelsen ei ole varsinaisesti ollut mukana MM-rallissa, eikä edes pienemmissä koitoksissa. Sen sijaan norjalaiskuski on testannut ensi kauden MM-sarjan rengasvalmistajan Pirellin renkaita. Lisäksi Mikkelsen ajoi näytöstyyliin maanmiehensä Petter Solbergin kanssa viime viikonlopun Sardinian MM-rallissa Citroenin WRC-autolla. Norjalaiskaksikko nähtiin kuitenkin vain testierikoiskokeella ja kisan päättäneellä Power Stage -pätkällä.

Katso Mikkelsenin Skoda-testit Belgiassa alapuolelta: 

 

Mikkelsenin keskiviikkona ajetut testit herättivät heti sosiaalisessa mediassa spekulaatioita, voisiko mies olla mukana marraskuun loppupuolella ajettavassa Belgian MM-rallissa. Kisan yllä on kuitenkin vielä kysymysmerkkejä maan huonosta koronatilanteesta johtuen. Todennäköisesti Mikkelsen kuitenkin jatkoi Belgiassa Pirellin rengastestejä, tosin tällä kertaa R5-autolla.

Torstaina Skodan testejä Belgiassa jatkoivat Petter ja Oliver Solberg.

Vielä viime kaudella Mikkelsen ajoi kymmenen MM-rallia, mutta jäi Hyundailta työttömäksi. Tällä sesongilla Hyundain kolmatta autoa ovat ajaneet Sebastien Loeb, Craig Breen ja Dani Sordo. Myös ranskalainen Pierre-Louis Loubet on nähty muutaman kerran Hyundain WRC-auton ratissa.

Belgian MM-ralli on määrä ajaa 19. – 22. marraskuuta.

Katso alta viime viikonloppuna ajetun Sardinian MM-rallin parhaat palat.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,352465″ ap mute]

Lue myös nämä