Hyundailta lähtöpassit saanut Hayden Paddon tähyää takaisin MM-sarjaan – ”Ovi ei ole missään nimessä suljettu”

Hayden Paddon. Kuva: Helena El Mokni/ Hyundai Motorsport GmbH

Uusiseelantilainen Hayden Paddon jäi työttömäksi vuoden 2018 lopussa, kun tallipaikkaa MM-sarjasta ei löytynyt. 

Paddon ei ole kuitenkaan luovuttanut unelmansa suhteen palata vielä jonain päivänä WRC-auton rattiin. Mies pitää koko ajan kunnostaan huolta ja ottaa tällä kaudella osaa myös rallicrossin uuteen Global Rallycross Europe -sarjaan. Syynä on se, että Paddon kokee tippuvansa kokonaan pois rallikartalta, jos hän jää kotimaahansa.

Urallaan kahdeksan palkintosijaa ajanut Paddon jäi työttömäksi, kun ralli-ikoni Sebastien Loeb nappasi ajopaikan Hyundailta.

– Ovi ei ole missään nimessä suljettu. Me teemme kaikkemme, jotta voimme tulevaisuudessa palata WRC:hen. Sanoisin, että vuosi 2020 voisi olla realistisin vaihtoehto, mutta koskaan ei voi sanoa että ei koskaan, 31-vuotias Paddon sanailee WRC.comin verkkosivuilla.

– Me ajamme joka tapauksessa paljon tänä vuonna. Olen myös lisännyt muuta harjoittelua ja valmistaudun parhaimpani mukaan, jotta olen 110-prosenttisesti kunnossa, jos saan mahdollisuuden. Jos se mahdollisuus on huomenna, niin olen valmis, vuonna 2016 Argentiinassa uransa ainoaa MM-rallin voittoa juhlinut Paddon jatkaa.

Jopa Hyundailta ajopaikka voi lohjeta, sillä norjalainen Andreas Mikkelsen on avannut kautensa vaisusti. Mikkelsen menetti jo Korsikan rallin Dani Sordolle.

Lisää aiheeseen liittyviä tuoreita uutisia:
Jaa uutinen
Aki Hietavala

Aki Hietavala

aki.hietavala(a)rallit.fi
Toimituspäällikkö