Hyundai vahvisti kuskinsa Belgian MM-ralliin – ”He tuovat meille elintärkeää kokemusta”

Craig Breen
Craig Breen. Kuva: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain WRC-talli on julkistanut kuljettajansa marraskuussa ajettavaan Belgian MM-ralliin, joka tähän tietoon myös päättää meneillään olevan kauden. 

Tallin vakikuskien Ott Tänakin ja Thierry Neuvillen lisäksi Belgian perinteikkäässä asvalttikisassa ajaa irlantilainen Craig Breen. Ypres-ralli kaasutellaan 19. – 22. marraskuuta.

Breen ja kartanlukija Paul Nagle saavat valmistautua ralliin huolellisesti. Valmistavina kisoina kaksikko ajaa kaksi paikallista rallia. Breen ja Nagle ovat mukana Belgiassa lokakuussa ajettavissa Aarova Oudenaarde -rallissa (10. – 11. lokakuuta sekä) Etelä-Belgian rallissa (24. – 25. lokakuuta).

– Olen erittäin iloinen kutsusta Ypres-ralliin Hyundain tiimissä. Nautin todella viime vuoden kisasta, jolloin saavutin myös voiton. Silloin ralli tosin ajettiin kesällä, joten voin kuvitella, että olosuhteet ovat aika erilaiset marraskuussa. Odotan todella innolla ensimmäistä asvalttirallia tässä tiimissä, Breen hehkuttaa.

– Aarova-ralli sekä Etelä-Belgian ralli antava minulle tärkeää kokemusta autosta, ja voin myös ymmärtää paremmin niitä olosuhteita, mitkä ovat luvassa marraskuussa. Toivottavasti voimme uusia sellaisen tuloksen, minä saavutimme Virossa,  toiseksi tallikaveri Tänakin jälkeen Viron MM-rallissa yltänyt Breen jatkaa.

Breen on ajanut tänä vuonna myös EM-ralleja intialaisen MRF-rengasyhtiön testikuskina. Tallipomo Andrea Adamolla on kova luotto irlantilaiskuskiin.

– Craig ja Paul näyttivät Virossa, mihin he voivat yltää, kun heillä on tarvittavat työkalut tehdä työnsä hyvin. He näyttivät myös jo viime vuonna vahvuutensa Ypresissä voittamalla kilpailijatallin kalustolla. He tuovat meille elintärkeää kokemusta ja tietotaitoa, Adamo summaa.

– MM-sarja on todella tiukka, joten meillä on oltava kaikissa kisoissa paras mahdollinen kokoonpano. Uskon, että Craig on sen vuoksi paras valinta Thierryn ja Ottin rinnalle.

Katso alta kooste Turkin MM-rallin tapahtumista.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,350360″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat