Hyundai-tähti Thierry Neuville valmistautui kotiralliinsa (video)

Thierry Neuville
Thierry Neuville. Kuva: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitalli jatkoi testaamista marraskuussa ajettavaan Belgian MM-ralliin. Keskiviikkona oli kotikisaansa vesi kielellä odottavan Thierry Neuvillen vuoro. 

Neuville on 19. – 22. marraskuuta ajettavan Ypres-rallin suurin ennakkosuosikki, mikäli kisa päästään ylipäätään ajamaan Belgian tuskaisen koronatilanteen vuoksi. Alkuviikosta Craig Breen ja Ott Tänak olivat testanneet i20 WRC:tä Belgian ja Ranskan rajan tuntumassa.

Katso alta Youtube-käyttäjän KMRallyvideos tekemä kooste Neuvillen keskiviikon testeistä. 

 

– Päivän alussa oli paljon vesisadetta. Sitten tie vähän kuivui ainakin suorilla. Mutkat olivat kuitenkin yhä märkiä ja mutaisia, kun niissä leikattiin paljon, Breen kuvailee Dirtfishin sivuilla maanantain testejään.

– Testitie oli lähellä Ypres-rallin pätkiä. Se oli todella hankala, kuten odottaa saattaa. Oli outoa, kun ihmisiä ei ollut missään. Tämä on raskasta aikaa. Me todella toivomme, että pääsemme ajamaan vielä, viime vuonna Ypres-rallin voittoa juhlinut Breen jatkaa.

Belgian MM-rallin kohtalo saattaa venyä aivan kisan alkuun saakka, kuten kävi viime viikonloppuna kahdelle kansalliselle kisalle, joissa WRC-tiimien piti testata. Sekä Etelä-Belgian ralli että Hemicuda-ralli peruttiin vain muutama päivä ennen kisojen alkua koronan vuoksi.

Belgian autourheiluliitto on ilmoittanut, ettei pätkien varrelle pääse yleisöä alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen.

 

Lue myös nämä