Quantcast

Hyundai-pomo tylytti omiaan Monte Carlossa – ”Emme voi olla ylpeitä työstä, jota teimme”

Adamo Neuville
Andrea Adamo ja Thierry Neuville. Kuva: Vincent Thuillier/Hyundai Motorsport GmbH
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Hyundain rallitalli ei ole yltänyt pahimman kilpailijansa Toyotan vauhtiin Monte Carlon MM-rallissa. 

Ennen sunnuntain neljää viimeistä erikoiskoetta Toyotalla on kisassa kolmoisjohto. Thierry Neuville on parhaana Hyundai-kuskina neljäntenä seitsemän sekuntia kolmantena olevan Kalle Rovanperän takana.

Hyundain espanjalaiskonkari Dani Sordo on puolestaan viidennellä sijalla yli kaksi minuuttia kärjen takana. Korealaisvalmistajan tallipomo Andrea Adamoa ei naurattanut lauantain ajopäivän jälkeen. Lisää tuskaa tiimille tuli, kun Ott Tänak joutui keskeyttämään kahden rengasrikon myötä.

– Jos katsomme kisan kokonaiskuvaa, niin emme voi olla ylpeitä siitä työstä, mitä olemme tehneet. Tämä ei ole ollut sellaista suorittamista, mitä me haluamme tarjota. Tänään oli taas yksi sellainen päivä, että yritimme vain saada autot maaliin asti, Adamo puhisi.

– Ikävä kyllä Ott ja Martin (kartanlukija Järveoja) joutuivat keskeyttämään kahteen rengasrikkoon. Tietenkin sen piti tapahtua kauden ainoassa rallissa, jossa ei saa jatkaa sunnuntaina, jos keskeytys tulee lauantaina. Nyt kaikki fanit kotisohvilla eivät voi nauttia Ottin menosta Power Stagelle, Adamo jatkoi.

Adamo oli harvinaisen vähäsanainen vaisun päivän jälkeen. Normaalisti puheliaan torinolaisen oli vaikea pukea pettymystä sanoiksi.

– Ei tähän oikein ole mitään lisättävää. Hyundai ei ole ollut omalla tasollaan. Olemme kuitenkin nähneet monesti, että kisa ei ole ohi ennen kuin se on ohi. Montessa tämä sanonta varsinkin pitää kutinsa, Adamo päätti.

Katso alta kooste lauantaiaamun tapahtumista Monte Carlon MM-rallissa.

[YouPlaySinglePlayer video=”1719,2282,364498″ ap mute]

Lue myös nämä

  • Uusimmat